Αστρολογική επικαιρότητα 16/3: Η FED «έκοψε» την Deutsche Bank στα stress test

Άλλη μια επιβεβαίωση του Astrology.gr!

Αστρολογική επικαιρότητα 16/3: Η FED «έκοψε» την Deutsche Bank στα stress test

Στις 19 Φεβρουαρίου στο άρθρο μας «Ελλάδα: Τα Σεληνιακά φαινόμενα Μαρτίου» στην παράγραφο μια «Πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» είχαμε γράψει αυτολεξεί ότι: «Η Πανσέληνος του Μαρτίου 2015 πραγματοποιείται στις 5/3 στην 14η μοίρα του μεταβλητού άξονα Παρθένου-Ιχθύων και θα φέρει έντονα χρηματοοικονομικά σκάνδαλα αλλά και κρίσεις ως προς την επάρκεια χρημάτων και την ασφάλεια καταθέσεων που θα είναι «τεχνητές» ενώ δεν αποκλείεται να ακουστεί και ένα δυνατό «κανόνι» δυστοκίας ή στάσης πληρωμών εταιρείας κολοσσού, κράτους, δήμου ή πολιτείας.».

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Έτσι, η Deutsche Bank απέτυχε παταγωδώς να περάσει τα «τεστ αντοχής» της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, τα οποία έδειξαν ότι κινείται στο «κόκκινο» και θα είναι αδύνατον να αντέξει ενδεχόμενη νέα χρηματοπιστωτική κρίση η οποία είναι πάρα πολύ πιθανή με την πολιτική που επιμένει να ασκεί το Βερολίνο!

Η Γερμανική τράπεζα δεν διαθέτει κανέναν μηχανισμό αντιμετώπισης έκτακτης κρίσης λένε οι Αμερικανοί. Αλλά αυτό ίσως είναι το μικρότερό της πρόβλημα. Η Deutsche Bank έχει «στριμωχτεί» σε μία σειρά νομικών θεμάτων και πιο συγκεκριμένα ελέγχεται από τις Αμερικανικές αρχές για χειραγώγηση επιτοκίων, φορολογικές παραβάσεις και προβλήματα με υποθήκες!

Κατόπιν τούτου, είναι λογικό να εγείρονται ερωτήματα πως οι Γερμανοί "κουνάνε το δάχτυλο" στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου όταν η Εθνική τους Τράπεζα παρουσιάζει «εκτεταμένες και σημαντικές ελλείψεις» και δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μια νέα οικονομική κρίση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved