Αστρολογική επικαιρότητα 6/3: Τα τρία «όχι» του Ντράγκι που προβληματίζουν την ελληνική κυβέρνηση

ΕΚΤ και Μάριο Ντράγκι οι «δήμιοι» της ελληνικής ρευστότητας!

Αστρολογική επικαιρότητα 6/3: Τα τρία «όχι» του Ντράγκι που προβληματίζουν την ελληνική κυβέρνηση

Τρία ηχηρά «όχι» και ένα ασθενικό «ναι» εισέπραξε χθες η Ελλάδα διά στόματος του Μ. Ντράγκι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σφίγγοντας ακόμη περισσότερο τον κλοιό της ήδη προβληματικής ρευστότητας για την ελληνική οικονομία.

Ο Μ. Ντράγκι είπε «όχι» στη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, «όχι» στην αύξηση του πλαφόν για τις ελληνικές τράπεζες, ώστε να αγοράσουν περισσότερα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου και «όχι» στην άμεση επιστροφή των ελληνικών τραπεζών στη χορήγηση ρευστότητας απευθείας από την ΕΚΤ. Αντίθετα, είπε μισό «ναι» στην αύξηση του ορίου μέσω του ELA αυξάνοντας κατά μόλις 500 εκατ. το σχετικό πλαφόν όταν οι τράπεζες είχαν αιτηθεί 2 δις ευρώ.

Αυτό στην ουσία σημαίνει πως ενώ στην Ευρώπη θα «βρέχει» χρήματα, η Ελλάδα θα μένει σε καθεστώς ασφυξίας μέχρι και τον Ιούνιο που λήγει η τετράμηνη παράταση. Μέσα σε όλα αυτά οι δανειστές, φαίνονται αποφασισμένοι να εμφανιστούν ως μία γροθιά απέναντι στον Υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, λέγοντας «όχι» στη λίστα των μεταρρυθμίσεων και ζητώντας από τη χώρα περισσότερα μέτρα και πάντα κοστολογημένα.

Στο αστρολογικό κομμάτι τώρα, ο πλανήτης της Uranian Astrology, ο Hades, από πρόοδο βρίσκεται σε επαφή με τους γενέθλιους άξονες Μεσουρανήματος/Ερμή και Μεσουρανήματος/Κρόνου αντίστοιχα, στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, δείχνοντας ότι οι άλλοι σχεδιάζουν έναν κακό ενάντια στη χώρα μας. Μήπως οδηγούν την Ελλάδα στην οικονομική ασφυξία, ώστε εντέχνως να αποδημήσουν την κυβέρνηση Τσίπρα για να βάλουν στην εξουσία τους «δικούς» τους;

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved