Αστρολογική επικαιρότητα 5/3: Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φεντερίκα Μογκερίνι, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»

Τι «κρύβει» αυτή η απίστευτη πρόκληση;

Αστρολογική επικαιρότητα 5/3: Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φεντερίκα Μογκερίνι, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»

Είναι Εσκεμμένο ή όχι;

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φεντερίκα Μογκερίνι, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Επίτροπο Διεύρυνσης, Γιοχάνες Χαν, στις Βρυξέλλες.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από την ΠΓΔΜ για το κατά πόσο η συγκεκριμένη χώρα περιλαμβάνεται στην ατζέντα της Κομισιόν παρά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η Φ. Μογκερίνι δήλωσε: «Η απάντηση είναι ναι, είναι στην ατζέντα, και επιτρέψτε μου επίσης να σας πω ότι μαζί με τον Επίτροπο Χαν ήδη επισκεφθήκαμε όχι μόνο την Μακεδονία (σ.σ. όπως είπε) αλλά και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Η προσοχή που δίνουμε στα Βαλκάνια είναι πολύ υψηλή». «Τα Βαλκάνια δεν είναι πολιτική γειτονίας αλλά Ευρώπη», πρόσθεσε και σημείωσε ότι «σε αυτό το πλαίσιο, η Μακεδονία είναι στην ατζέντα όπως άλλωστε πάντα είναι στην ατζέντα η στήριξη και η βοήθεια σε χώρες σημαντικές στην περιοχή μας».

Στο αστρολογικό κομμάτι, διαφαίνεται πως η χώρα μας δέχεται πολυμέτωπη επίθεση αφού ο προοδευμένος Δίας συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Κρόνου/Άδη που δείχνει πως για οικονομικά ζητήματα κάποιοι ασκούν πιέσεις για να γίνουν αποδεκτά κάποια αιτήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν αδιαπραγμάτευτα.

Η ελληνική πλευρά σαφώς και θα ανταπαντήσει αφού ο προοδευμένος άξονας της διπλωματίας, Ποσειδώνας/Kronos, συναντά τον γενέθλιο άξονα Μεσουρανήματος/Ζευς που σημαίνει μια μεγάλη επιτυχία υποδεικνύοντας πως προφανώς η ελληνική διπλωματία θα βάλει κάποιους στην «θέση» τους.
Πράγμα απαραίτητο καθότι, όπως έχει πει και ο Al. Camus, «Όταν ονομάζεις άσχημα τα πράγματα επιδεινώνεις την δυστυχία του κόσμου».

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved