Αστρολογική επικαιρότητα 28/2: Συμφωνία Ρωσίας - Κύπρου για τον ελλιμενισμό πλοίων του Ρωσικού ναυτικού

Μαθήματα στρατηγικής από τον Πούτιν!

Αστρολογική επικαιρότητα 28/2: Συμφωνία Ρωσίας - Κύπρου για τον ελλιμενισμό πλοίων του Ρωσικού ναυτικού

Ο Βλαδίμηρος βάζει «βάσεις» παρουσίας στην Μεσόγειο υπογράφοντας συνθήκη με την Κυπριακή Δημοκρατία – Αύξηση της αμυντικής και αποτρεπτικής δύναμης της Μεγαλονήσου

Συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ρωσίας υπεγράφη, αλλάζοντας τις γεωστρατηγικές ισορροπίες στην Μεσόγειο και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, στα λιμάνια της Κύπρου θα μπορούν πλέον να ελλιμενίζονται τα πλοία του Ρωσικού ναυτικού μετά τη συμφωνία της 25ης Φεβρουαρίου που υπέγραψαν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη στη Μόσχα.

Η συμφωνία Λευκωσίας - Μόσχας έρχεται ενώ είναι και πάλι οριακή η ένταση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πούτιν, καμία χώρα δεν θα πρέπει να ανησυχεί από τη συμφωνία αυτή και τόνισε πως τα κυπριακά λιμάνια θα αξιοποιούνται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της πειρατείας. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Κύπρος φιλοξενεί ήδη βάσεις της Βρετανίας.

Το τελευταίο διάστημα, η Ρωσία έχει προβεί σε κινήσεις για να ενισχύσει τους δεσμούς της με κράτη-μέλη της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Ουγγαρία αλλά και η Ελλάδα, ως απάντηση στο Αμερικανό-ευρωπαϊκό μπλοκ των κυρώσεων.

Στο αστρολογικό κομμάτι, η Κυπριακή Δημοκρατία ενίσχυσε απίστευτα την αμυντική αποτρεπτική της ικανότητα αφού ο προοδευμένος Ήλιος συναντώντας τον πλανήτη της Uranian Astrology, Κρόνο Υποθετικό (KRONOS) και το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου/Άρη δείχνει πως, μέσα από στρατιωτικές συμφωνίες, η Μεγαλόνησος αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην περιοχή.

*Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 16 Αυγούστου 1960

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved