Αστρολογική επικαιρότητα 24/2: Ποιος θα επικρατήσει στη μάχη μεταξύ ΜΜΕ και κυβέρνησης;

Ο νικητής της μάχης ΜΜΕ - Κυβέρνησης και η αστρολογική επιβεβαίωση για το Όσκαρ του συνθέτη, Αλεξάντρ Ντεσπλά

Αστρολογική επικαιρότητα 24/2: Ποιος θα επικρατήσει στη μάχη μεταξύ ΜΜΕ και κυβέρνησης;

Δομικές αλλαγές στα ΜΜΕ ετοιμάζει το Μαξίμου – Με ομαδικές απολύσεις «απειλούν» οι καναλάρχες – Ποιος θα νικήσει τελικά;

Στο στόχαστρο οι θρασείς «μπαταχτσήδες» της ενημέρωσης! «Ήρθε επιτέλους η ώρα να μπουν κανόνες στα media», διαμηνύουν από το Μαξίμου σε όλους τους τόνους. Τέλος στα «θαλασσοδάνεια» των ιδιοκτητών ΜΜΕ, χωρίς όρους και εγγυήσεις, είσπραξη των εκατομμυρίων οφειλόμενων φόρων, διαγωνισμούς και ενοίκιο για τις τηλεοπτικές άδειες περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δομική αλλαγή στον χώρο των ΜΜΕ που θα παρουσιάσει μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την Ευρωζώνη. Στους ξεκάθαρους κανόνες που επιδιώκει η νέα κυβέρνηση οι ολιγάρχες των media, έχοντας μάθει επί χρόνια διαφορετικά, αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκαναν τα στραβά μάτια σε πολλά κακώς κείμενα «εκβιάζουν» με ομαδικές απολύσεις όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr. Με τον διελαύνοντα Ουρανό (εξορθολογισμός) στον Κριό (πρωτοφανής, με τόλμη) σε τετράγωνο (δυσκολίες, συγκρούσεις) με τον Ερμή (φορείς ενημέρωσης) στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα τολμήσει να συγκρουστεί, προκειμένου να φέρει μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στο μιντιακό τοπίο παρά τον πόλεμο που θα δεχθεί. Συγχρόνως, η θετική όψη του διελαύνοντα Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό του δείχνει πως οι μεταρρυθμίσεις θα τύχουν αποδοχής από τον κόσμο ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας (πρόνοια) θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τη γενέθλια Αφροδίτη του, κυβερνήτη του 6ου (εργαζόμενοι), δείχνοντας πως θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ως εκ τούτου οι ολιγάρχες των media θα αναγκαστούν να προσγειωθούν και να αποδεχτούν μια νέα πραγματικότητα.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Όσκαρ 2015: Έκπληξη η νίκη του Αλεξάντρ Ντεσπλά

Τα φετινά Όσκαρ είχαν ελληνικό χρώμα! O συνθέτης Αλεξάντρ Ντεσπλά, από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Γάλλο, με καταγωγή από τους Έλληνες της Σμύρνης, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής για την ταινία «The Grand Budapest Hotel» που ήταν υποψήφια σε εννέα κατηγορίες. Ήταν η 8η φορά στην καριέρα του που ο δημιουργός είχε προταθεί για το χρυσό αγαλματίδιο, ενώ η νίκη του θεωρείται έκπληξη, καθώς φαβορί θεωρείτο ο συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον για την μουσική του στην ταινία «H Θεωρία των Πάντων». Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1961 στο Παρίσι. «Ένα Όσκαρ είναι ένα Όσκαρ. Πρόκειται για τη σημαντικότερη επιβράβευση που μπορεί να ονειρευτεί ένας δημιουργός του κινηματογράφου. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα», δήλωσε ο 53χρονος Ντεσπλά από τα παρασκήνια, αφού έλαβε το βραβείο. Από αστρολογικής πλευράς, στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» στο άρθρο «Ελλάδα: Τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου» είχαμε σημειώσει ότι η Νέα Σελήνη στις 19/2 στην 29η μοίρα του Υδροχόου υποδείκνυε ότι: «σε αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα (βραβεύσεις, αποτελέσματα κλπ) ίσως υπάρξουν εκπλήξεις "μεγατόνων". Πολύ πιθανόν σε κάποια εξ αυτών ο Δαυίδ να νικήσει τον Γολιάθ.».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved