Αστρολογική επικαιρότητα 23/2: Η κυρά Σαρακοστή και η κρίσιμη εθνική διαπραγμάτευση

Σήμερα Καθαρή Δευτέρα, ξεκινάει η Μεγάλη Σαρακοστή και η κυβέρνηση καταθέτει τις προτάσεις της παίζοντας το πιο κρίσιμο διαπραγματευτικό της χαρτί...

Αστρολογική επικαιρότητα 23/2: Η κυρά Σαρακοστή και η κρίσιμη εθνική διαπραγμάτευση

Καθαρά Δευτέρα! Πνευματικός και σωματικός εξαγνισμός!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η ημέρα όπου ξεκινά επίσημα η Μεγάλη Σαρακοστή. Σε πολλές περιοχές παρουσιάζεται ως η «Κυρά Σαρακοστή» μια γυναίκα με σταυρωμένα χέρια, λόγω προσευχής, σαν καλόγρια, χωρίς στόμα, λόγω νηστείας, και με εφτά πόδια που αναπαριστούσαν τις επτά εβδομάδες της Μεγάλης Σαρακοστής. Σύμφωνα με το έθιμο, κάθε Σάββατο έκοβαν ένα πόδι και έτσι ήξεραν πόσες βδομάδες νηστείας απέμεναν μέχρι το Πάσχα ενώ το Μεγάλο Σάββατο, έκοβαν και το τελευταίο. Συγχρόνως, κατά την διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας έχουμε τα «κούλουμα» δηλαδή την υπαίθρια μάζωξη όπου όλη η οικογένεια τρώει τα νηστίσιμα - σαρακοστιανά και πετά τον χαρταετό. Από αστρολογικής πλευράς, η Σαρακοστή περιλαμβάνει συνήθως τις μέρες όπου ο Ήλιος βρίσκεται στο πνευματικό και θρησκευτικό ζώδιο των Ιχθύων, δίνοντας έμφαση στο θρησκευτικό περιεχόμενό της και σηματοδοτώντας τη διαδικασία του εσωτερικού εξαγνισμού από "πειρασμούς" τόσο του πνεύματος όσο και του σώματος, μέχρι και την Ανάσταση του Κυρίου.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Καθαρά Δευτέρα γίνεται η μάχη της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους «εταίρους» μας

Καθαρά ή Μεγάλη Δευτέρα θα είναι σήμερα; Η Ελλάδα, η κυβέρνηση Τσίπρα και ο Γιάνης Βαρουφάκης δίνουν σήμερα ένα κρίσιμο διαπραγματευτικό ραντεβού στο Eurogroup, αφού τα αποτελέσματα αυτού θα καθορίσουν και την «τύχη» της κυβέρνησης. Κι αυτό γιατί ήδη από την αρχή επίτευξης της συμφωνίας για 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης την Παρασκευή υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν απαιτήσει οι εταίροι μας έχει ήδη καταρτιστεί, ενώ στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί αισιοδοξία ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με την έγκρισή της. Η ρύθμιση των 100 δόσεων, οι επαναπροσλήψεις απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων και το «πάγωμα» των πλειστηριασμών, δεν έχουν μπει στη σχετική λίστα διότι εκτιμάται από την ελληνική πλευρά ότι αφορούν την εσωτερική πολιτική και δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος. Στο αστρολογικό κομμάτι, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου του γενεθλίου αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας, ο Ποσειδώνας, είναι σε ακριβέστατη όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας όψη που δείχνει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μιας μορφής εξαπάτηση αφού οι εταίροι θα ζητήσουν και άλλα περαιτέρω μέτρα εκτός από αυτά που θα κατατεθούν στην λίστα. Παράλληλα, ο συγκυβερνήτης του 10ου οίκου (κυβέρνηση), ο Άρης (δράση, πρωτοβουλίες) είναι σε αντίθεση με τους γενέθλιους Πλούτωνα (δανειστές) και Σελήνη (ο λαός, το πλήθος) στον 4ο οίκο της Ελλάδας ( το εσωτερικό της χώρας, η αντιπολίτευση) πράγμα που δείχνει ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης θα βρουν αντίσταση τόσο από τους δανειστές μας όσο και από το εσωτερικό της χώρας, την αντιπολίτευση αλλά και το σύνολο του λαού. Τα αιτήματα της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλες λοιπόν δεν θα βρουν ευήκοα ώτα και αυτό θα οδηγήσει στο να μην υπάρξει σήμερα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved