Αστρολογική επικαιρότητα 18/2: Γιατί ο Τσίπρας επέλεξε τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Οι λόγοι που επελέγη ο Προκόπης Παυλόπουλος για ΠτΔ και το έντονο φλερτ του Τζο Μπάιντεν στη γυναίκα του νέου Υπουργού Άμυνας

Αστρολογική επικαιρότητα 18/2: Γιατί ο Τσίπρας επέλεξε τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Για ποιους λόγους ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ;

Τι κρύβει η επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για τη θέση ΠτΔ! Τον πρώην υπουργό, Προκόπη Παυλόπουλο, πρότεινε ως υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Κατά πολλούς, ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή του την επιλογή έκανε μια έξυπνη κίνηση θέλοντας να στείλει στους Ευρωπαίους μήνυμα ενότητας και ευρύτερης αποδοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση αυτή είχε δυο ουσιαστικούς σκοπούς: Ο πρώτος είναι ότι ήθελε να κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς τον Ζ. Κ. Γιούνκερ ο οποίος είχε αντιδράσει στην παραίτηση Αβραμόπουλου από το Κολλέγιο των Επιτρόπων. Ο κ. Γιούνκερ δεν ήθελε να διαταραχθούν οι ισορροπίες με τους Επιτρόπους, ειδικά αν η ελληνική κυβέρνηση έστελνε κάποιον αριστερό διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου. Ο δεύτερος στόχος ήταν, όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές, ο εμβολισμός του κεντροδεξιού χώρου και κυρίως του Καραμανλικού στρατοπέδου, αφού από εκεί προέρχεται ο Πρ. Παυλόπουλος. Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον διελαύνοντα Δία (επέκταση, τιμές, δημοτικότητα) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα (μαγνητισμός, επιβολή) στο ζώδιο του Λέοντα (προβολή και αναγνώριση). Συγχρόνως, ο διελαύνων Ποσειδώνας (συμβολισμός, μη ορατή υποστήριξη) είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Δία του (αποδοχή, σχέσεις με το εξωτερικό) δείχνοντας πως ο Πρ. Παυλόπουλος αποτελεί μια επιλογή με μια «μη ορατή δυνατή υποστήριξη». Αν συμπεριλάβουμε στο σκεπτικό μας πως ως Υπουργός Εσωτερικών ήταν σε επαφή με τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες σχετικά με την απόπειρα ενάντια στον τότε Πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή και το συσχετίσουμε με το άρθρο μου «Πολιτικές εξελίξεις 2015-2018: Η στροφή της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ρωσία» καταλαβαίνει κανείς γιατί η επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν είναι ούτε λύση ανάγκης, ούτε τυχαία αλλά καίρια για τις πολιτικές εξελίξεις!

*Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1950

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την «έπεσε» στην γυναίκα του νέου Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ

«Καμάκι» στην σύζυγο του υπουργού του! Μάλλον εκεί στον Λευκό Οίκο το έχουν έθιμο να φλερτάρουν ασύστολα. Μετά τον Μπίλ Κλίντον... και τους λεκέδες ήρθε η σειρά του αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Ομπάμα, του Τζο Μπάιντεν να σκανδαλίσει με τις «ερωτοτροπίες» του. Συγκεκριμένα, έναν προσωπικό και μάλλον... θερμό ενσταντανέ είχε μπροστά στις κάμερες ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με τη σύζυγο υπουργού του και μάλιστα ενώπιον του ιδίου. Την ώρα που ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ας Κάρτερ, έκανε δηλώσεις, ένα βήμα πίσω του ο Τζο Μπάιντεν αγκάλιαζε τρυφερά από τους ώμους την σύζυγό του. Μάλιστα, της ψιθύρισε κάτι στο αυτί το οποίο εκείνη βρήκε μάλλον χαριτωμένο, αφού φαίνεται να χαμογελά. Το σχετικό βίντεο που αφήνει υπονοούμενα μιας υπερβολικής διαχυτικότητας του Μπάιντεν, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Άρη (ερωτική ορμή) στο ζώδιο του Σκορπιού (εμμονή, ανάγκη για επιβολή) εντός του 12ου οίκου (κρυφά). Συγχρόνως, στην παρούσα φάση έχει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (απροσεξία, διφορούμενη κίνηση) σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του (προσωπικότητα) στο ζώδιο του Τοξότη (ανεμελιά, γκάφα).

*Ο Τζο Μπάιντεν είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1942

{youtube}j81BwdTRh5g{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved