Αστρολογική επικαιρότητα 9/2: Θα εφαρμόσει όσα εξήγγειλε ο Α. Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις;

Τι δείχνει η Uranian Astrology για τις προγραμματικές δηλώσεις του Α. Τσίπρα και οι αμφισβητούμενες αποκαλύψεις των Anonymous για το παρελθόν της Μέρκελ

Αστρολογική επικαιρότητα 9/2: Θα εφαρμόσει όσα εξήγγειλε ο Α. Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις;

Οι εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα υπό το πρίσμα της Uranian Astrology

Ομιλία ανθρώπινη, με συναίσθημα που όμως «ξύπνησε» έχθρες! Σχεδόν δάκρυσε ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, σε μία έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, χθες, Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. «Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και συγκινημένος μέχρι δακρύων. Εγώ μέσα από την Uranian Astrology την «αστρολογία του μέλλοντος» εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτης της ομιλίας διέκρινα δυο βασικά πράγματα: Κατ αρχήν στο ερώτημα, που θέτουν σχεδόν καθολικά όλοι οι Έλληνες, για το αν θα εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται η απάντηση είναι άμεση και ξεκάθαρα θετική λόγω της συμμετοχής του Apollon στην εξίσωση Μηδενική Κριού/Ζευς= Ερμής (αν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις για νέους νόμους). Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι η θέση του Ωροσκόπου της ομιλίας, αφού εμπλέκεται ο άξονας Άρη/Κρόνου, που δείχνει πως κάποιοι θα επιχειρήσουν με σταδιακές πιέσεις και κινήσεις να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

*Η ανάλυση έγινε με βάση την χθεσινή (9/2/2015) ομιλία του πρωθυπουργού

Anonymous για Μέρκελ: « Ξέρουμε τι έκανες στο σκοτεινό παρελθόν σου»

Η Άνγκελα Μέρκελ συναναστρεφόταν με Γερμανούς νεοναζί; Αυτό ισχυρίζονται οι ANONUMOUS, οι οποίοι ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ με σκίνχεντ. Οι Anonymous δημοσίευσαν στις 5 Φεβρουαρίου 2015 φωτογραφίες προηγούμενης δεκαετίας, στις οποίες η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να έχει φωτογραφηθεί με νεοναζί ενώ υποστηρίζουν ότι ήταν μάλιστα γνωστή ως... «skinheadgirl». Ειρωνικά, μάλιστα οι Αnonymous της λένε: «Αυτό θα πει καριέρα κ. Μέρκελ!». Στην πραγματικότητα όμως οι φωτογραφίες του 1992 δείχνουν την επίσκεψη της Μέρκελ με την ιδιότητα τότε της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων σε ένα Κέντρο Νεότητας στο Έλμπτερ-Άσσεν, το οποίο τοπικές αντιφασιστικές οργανώσεις χαρακτήριζαν άνδρο ακροδεξιών. Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και η Sabine Leutheusser-Schnarrenberge, η τότε υπουργός Δικαιοσύνης του κόμματος των φιλελευθέρων. Με τον Ερμή (επικοινωνία), σε κοσμικό επίπεδο, στον Υδροχόο (internet, χρήση τεχνολογίας) ανάδρομο (προβλήματα, παρανοήσεις) αυτή τους η ανάρτηση είναι αμφισβητήσιμη. Παρ' όλα αυτά, οι δυσμενείς όψεις που δέχεται ο Βόρειος Δεσμός της στον Αιγόκερω από τους διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα δείχνουν μια περίοδο που το κύρος της στη συνείδηση του κόσμου θα αμαυρωθεί ξαφνικά.

*Η Άνγκελα Μέρκελ είναι γεννημένη στις 17 Ιουλίου 1954

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved