Αστρολογική επικαιρότητα 4/2: Το UCC, το «μαϊμού» πτυχίο του Ντάισελμπλουμ κι η αλλαγή του βιογραφικού

Η αφαίρεση του πτυχίου του University College Cork από το βιογραφικό του Γερούν Ντάισελμπλουμ και η συνάντηση του Ρέντσι με τον Τσίπρα

Αστρολογική επικαιρότητα 4/2: Το UCC, το «μαϊμού» πτυχίο του Ντάισελμπλουμ κι η αλλαγή του βιογραφικού

Πανεπιστήμιο υποχρεώνει το Ντάισελμπλουμ να αλλάξει το βιογραφικό του!

Ο «σγουρομάλλης» μας βγήκε «μαϊμουδιάρης»! Να αλλάξει το βιογραφικό του υποχρέωσε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ το University College Cork. Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, στο επίσημο βιογραφικό του που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Όπως ανακοίνωσε όμως το UCC, σύμφωνα με τον Ιρλανδικό Independent, ο Ντάισελμπλουμ απλώς φοίτησε για κάποιους μήνες στο ίδρυμα αλλά ουδέποτε απέκτησε τίτλο. Από την άλλη, το Ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών δηλώνει ότι δεν υπήρχε πρόθεση «παραπληροφόρησης του κοινού για το ακαδημαϊκό υπόβαθρο» του κ. Ντάισελμπλουμ αλλά πρόκειται καθαρά περί... λάθους. Ο Υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Άρη (δράσεις) στο ζώδιο του Κριού (Εγώ και κανένας άλλος) και αυτήν την περίοδο με τον διελαύνοντα Ουρανό (αποκαλύψεις) θα χρειαστεί να αποδείξει αν όντως είναι αυτός «ο ένας και καλύτερος». Αν λάβει κανείς υπόψη του και τον διελαύνοντα Πλούτωνα (απώλεια) στον Αιγόκερω (κύρους) που πραγματοποιεί όψη τετραγώνου (που πλήττει) με τον γενέθλιο Άρη του (την επαγγελματική του) στον Κριό (ηγεσία) δείχνει πως ο «δίνω το χέρι μου με το ζόρι όταν οι άλλοι δεν υπακούν» Ντάισελμπλουμ δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα στο ηγετικό προφίλ του.

*Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1966

Ρέντσι – Τσίπρας: Δυο 40ρηδες τα βρήκανε και «σαλτάρισαν» την Ευρώπη

Ελλάς-Ιταλία συμμαχία! Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του καμπάνια προκειμένου να βρει συμμάχους στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της και να πετύχει την πολυπόθητη βιώσιμη συμφωνία με την Ε.Ε συνάντησε χθες στη Ρώμη τον ιταλό ομόλογό του, Ματέο Ρέντσι. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο κ. Ρέντσι σημείωσε πως αν και υπάρχουν διαφορές ανάμεσά τους, στηρίζει το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα για ανάπτυξη και όχι άλλα μέτρα λιτότητας. «Νομίζω ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να βρεθεί συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές» είπε ο κ. Ρέντσι και τόνισε ότι «όλοι πρέπει να διαβάσουμε τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών» το οποίο εξέπεμψε κατά τον ίδιο «ένα μήνυμα ελπίδας, προερχόμενο από τη γενιά την δική μου και του Αλέξη, από νέους που δεν βρήκαν θέση εργασίας, που ανησυχούν με την κρίση, αλλά που θέλουν να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πολιτική». Η συνάντηση έγινε με τον διελαύνοντα Άρη (κινήσεις, πρωτοβουλίες) σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Δία (συμμαχίες - οφέλη και απολαβές) του Ματέο Ρέντζι δείχνοντας πως η «κοινή γραμμή» με την Ελλάδα μόνο κέρδος μπορεί να του προσφέρει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved