Αστρολογική επικαιρότητα 17/1: Πάπας Φραγκίσκος - Και στην ελευθερία έκφρασης υπάρχουν κάποια όρια

Τα λόγια του Πάπα Φραγκίσκου στους δημοσιογράφους και η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με 2 νεκρούς τζιχαντιστές στο Βέλγιο

Αστρολογική επικαιρότητα 17/1: Πάπας Φραγκίσκος - Και στην ελευθερία έκφρασης υπάρχουν κάποια όρια

Πάπας Φραγκίσκος: «Όποιος μιλήσει άσχημα για την μητέρα μου θα φάει μπουνιά.

Τάδε έφη ο Ποντίφικας! Στο σεβασμό των θρησκειών και στη βία εξτρεμιστικού χαρακτήρα, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά το ταξίδι του από τη Σρι Λάνκα στις Φιλιππίνες.«Οι πάντες έχουν το δικαίωμα να θρησκεύονται χωρίς να προσβάλλουν, ελεύθερα, και αυτό πράττουμε όλοι. Δεν μπορούμε να προσβάλλουμε, να κάνουμε πόλεμο ή να σκοτώνουμε εν ονόματι της θρησκείας μας, εν ονόματι του Θεού», τόνισε ο Φραγκίσκος. Παράλληλα, ο ποντίφικας υπογράμμισε ότι «έχουμε την υποχρέωση να μιλάμε ανοικτά, έχουμε αυτή την ελευθερία, αλλά χωρίς να προσβάλλουμε. Δεν πρέπει να αντιδρούμε βίαια, αλλά αν κάποιος εξυβρίσει την μητέρα μου, τον περιμένει μπουνιά. Είναι φυσικό! Δεν πρέπει να γίνονται προκλήσεις, δεν επιτρέπεται να εξυβρίζεται η θρησκεία των άλλων». Ο Αργεντινός πάπας, στην συνέχεια, εξήγησε ότι χρησιμοποίησε το παράδειγμα της μητέρας του, για να δείξει ότι «και στην ελευθερία έκφρασης υπάρχουν κάποια όρια». Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας έχει τον διελαύνοντα Πλούτωνα (μετασχηματισμός) στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη να είναι σε όψη συνόδου με τον Ερμή (λόγος και επικοινωνία) στο ζώδιο του Αιγόκερω (συστολή και προσωπική υπευθυνότητα) και σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του (αποκαλύπτοντας) στο ζώδιο του Ταύρου (τις αξίες του).

*Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι γεννημένος 17 Δεκεμβρίου 1936

Βέλγιο: Δύο νεκροί σε επιχείρηση με στόχο τζιχαντιστές

Τζιχαντιστές ετοίμαζαν πολύνεκρο χτύπημα! Δύο νεκροί και ένας τραυματίας -και όχι τρεις νεκροί όπως είχε αναφερθεί αρχικά- είναι ο απολογισμός της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου στην πόλη Βερβιέ, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση του Βελγίου μετέδωσε ότι δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτή. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ένας τραυματίστηκε σοβαρά ενώ πολλοί άλλοι συνελήφθησαν. Σύμφωνα πάντα με την Βελγική Τηλεόραση, ο στόχος της αντιτρομοκρατική ήταν να γίνει έρευνα για ύποπτους τζιχαντιστές. Η επιχείρηση αυτή ήταν μία από τις πολλές που γίνονται για ανθρώπους που οι αρχές πιστεύουν ότι επέστρεψαν στο Βέλγιο, αφού προηγουμένως είχαν φύγει για να πολεμήσουν στον εμφύλιο της Συρίας. Στο αστρολογικό κομμάτι έχουμε από διέλευση τον Ουρανό (ακαριαία χτυπήματα και αντιδράσεις) στον Κριό (με παρορμητικό και πολεμοχαρή τρόπο) σε αντίθεση με τον Ήλιο του Βελγίου (υπόσταση, οντότητα) ενώ παράλληλα η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο που κορυφώνεται στις 20/1 υποδεικνύει ότι ζούμε μια περίοδο «βρώμικων μεθόδων» εξαιτίας παρανόησης ή διασάλευσης του νου.

*Ο αστρολογικός χάρτης του Βελγίου είναι υπολογισμένος για 4 Οκτωβρίου 1830

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved