Αστρολογική επικαιρότητα 15/1: Στην 3η θέση διεθνώς στο twitter και 1η στην Ελλαδα το hashtag asktsipras

Η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter και η έφοδος του FBI και της υπηρεσίας δίωξης οικονομικού εγκλήματος στα γραφεία της Med-Care

Αστρολογική επικαιρότητα 15/1: Στην 3η θέση διεθνώς στο twitter και 1η στην Ελλαδα το hashtag asktsipras

Έσπασε τα «κοντέρ» το #asktsipras

Διαδικτυακές ερωτήσεις και παγκόσμιο ενδιαφέρον! Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας, το βράδυ της Τετάρτης, σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter, μέσω του #asktsipras. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία είναι χαρακτηριστικό ότι μεσούσης της συνέντευξης, το σχετικό hashtag είχε κατακτήσει την 3η θέση διεθνώς (worldwide trend) αλλά και την 1η θέση στη χώρα μας, πριν ακόμη ξεκινήσει η συνέντευξη. Η ωριαία, και πλέον, συζήτηση συγκέντρωσε περίπου 32.000 tweets, σύμφωνα με ενημέρωση της Κουμουνδούρου. Η συγκέντρωση αρκετών διεθνών ΜΜΕ στον χώρο της συνέντευξης ξάφνιασαν ευχάριστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που αστειευόμενος είπε: «Νόμιζα πως δίνω διαδικτυακή συνέντευξη, όχι τηλεοπτική». Η διαδικτυακή συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με τον Ερμή (επικοινωνία) και Αφροδίτη (απήχηση) στον Υδροχόο (μετάδοση πληροφοριών μέσω τεχνολογίας) σε κοσμικό επίπεδο σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό (το πλήθος) στο ζώδιο του Ζυγού (αποδοχή, αρμονία) δείχνοντας ότι έκανε θραύση. Παράλληλα, η διελαύνουσα Σελήνη (παλμός) στον Σκορπιό (πάθος και αφοσίωση) ήταν σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Κρόνο (υπευθυνότητα) του Αλέξη Τσίπρα δείχνοντας πως ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η συνέντευξη πήγε καλά από άποψης θεαματικότητας, υπήρχε ικανοποίηση και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον τρόπο υποστήριξης του εγχειρήματος.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Ο Κρόνος στον Τοξότη «δάγκωσε» τον αληθινό Λύκο της Wall Street

Ο Κρόνος στον Τοξότη δεν ευνοεί τον οικονομικό τυχοδιωκτισμό! Πράκτορες του FBI έκαναν έφοδο χτες στα γραφεία μιας εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων στη Φλόριντα, αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο Ντάνιελ Ποράς, το πρόσωπο στο οποίο βασίστηκε εν μέρει το σενάριο της ταινίας «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες. Δεκάδες πράκτορες του FBI, της υπηρεσίας δίωξης οικονομικού εγκλήματος της πολιτείας και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου απέκλεισαν τις εισόδους του κτιρίου όπου στεγάζεται η εταιρεία και κατέσχεσαν κούτες με αρχεία, δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. Ο Ποράς είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Med-Care και σύμφωνα με την βιογραφική κωμωδία εγκλήματος «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» ήταν ο συνέταιρος του χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ που έγινε πολυεκατομμυριούχος σε μικρή ηλικία, πριν καταλήξει στη φυλακή για μια σειρά απάτες. Έτσι, αυτόν τον «λύκο» αν έχει κάνει κάποια απάτη ή παράβαση μάλλον θα τον «γδάρουνε» διότι υπάρχει ένα ρητό στις ΗΠΑ που λέει: «Στην Αμερική δυο πράγματα θα συμβούν σίγουρα. Το πρώτο είναι ο θάνατος. Το δεύτερο, ότι θα πληρωθούν οι φόροι». Στο αστρολογικό κομμάτι τώρα, στο άρθρο μας με τίτλο «Κρόνος στον Τοξότη» για τον πλανήτη της κρίσης και τα προβλήματα που θα φέρει σε οικονομικό επίπεδο είχαμε γράψει: «Όταν όμως έχεις ζήσει σε άγνοια, εις βάρος των άλλων ή με δραστηριότητες μη σύννομες, τότε το σίγουρο είναι πως θα σε ταλαιπωρήσει» ενώ λίγο παρακάτω αναφέραμε ότι κατά κάποιο τρόπο αυτά που σου «φέρνει» ο Δίας στα «παίρνει» ο Κρόνος. Easy comes easy goes που λένε και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή κατά το ελληνικότερον ανεμομαζέματα – διαβολοσκορπίσματα. Σημειώνω, δε, πως ανάλογες σκηνές θα συναντήσουμε και σε άλλες περιοχές της Υδρογείου και σύντομα και στην χώρα μας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved