Αστρολογική επικαιρότητα 8/1: Charlie Hebdo - Ο Κρόνος στον Τοξότη ευθύνεται για την επίθεση

Η σχέση του Κρόνου στον Τοξότη με την τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo και η «μεταγραφή» της Γκερέκου στη ΝΔ

Αστρολογική επικαιρότητα 8/1: Charlie Hebdo - Ο Κρόνος στον Τοξότη ευθύνεται για την επίθεση

12 νεκροί από την επίθεση στα γραφεία της Charlie Hebdo τα «προμηνύματα» του Κρόνου στον Τοξότη

Αποτρόπαια πράξη αστρολογικά επιβεβαιωμένη! Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση ακραίων ισλαμιστών στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στην καρδιά του Παρισιού, η οποία άφησε πίσω της τουλάχιστον 12 νεκρούς και επτά τραυματίες, πέντε από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Το μακελειό έγινε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος). Οι τρεις ένοπλοι ισλαμιστές, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full-face, φορούσαν μαύρα ρούχα και ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, χρειάστηκαν περίπου πέντε λεπτά για να προκαλέσουν την πρωτοφανή αιματοχυσία μέσα στα γραφεία του περιοδικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φώναζαν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος». Όπως δήλωσε η σκιτσογράφος «Coco» που εργάζεται στο Charlie Hebdo, μέσα σε πέντε λεπτά οι δράστες προκάλεσαν αιματοχυσία. «Μιλούσαν άπταιστα γαλλικά, εκδικούνται για λογαριασμό της Αλ Κάιντα», δήλωσε η Γαλλίδα σκιτσογράφος, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien. Ο Πρόεδρος Ολάντ κήρυξε σήμερα την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Εθνικού πένθους για την Γαλλία. Όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο μας για την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη: «Ο Κρόνος, ένας πλανήτης του ελέγχου και της πειθαρχίας είναι υπεύθυνος για τα δόγματα (πχ ισλαμισμός)...Είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την επιβολή και την πειθαρχία μέσω του σεβασμού αλλά κυρίως του φόβου.». Ενώ λίγο παρακάτω γράφαμε: «Προσοχή θα χρειαστεί επίσης και στα ζητήματα με την θρησκεία, διότι ίσως να έχουμε σχετικές «εκτροπές», φανατισμό, βία ή αλλαγές.». Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη το μακελειό στο Παρίσι είναι η αρχή από μια σειρά ανάλογων επιθέσεων μέσα στα επόμενα 2 και ½ χρόνια. Σε επιφυλακή θα πρέπει να είναι και η χώρα μας, δεδομένου ότι οι αστρολογικές εξισώσεις που έχει η Ελλάδα μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου αλλά και Νοεμβρίου –Δεκεμβρίου 2015 μιλούν για έντονα θρησκευτικά ζητήματα και φανατισμό για θέματα πίστης με «Jihad as-sayf» δηλαδή με διά του ξίφους επιβολή σύμφωνα με το κοράνι.

Βόμβα Μεγατόνων: Η Άντζελα Γκερέκου υποψήφια Βουλευτής Κερκύρας με την ΝΔ

Έμειναν σύξυλοι στην Χαρ. Τρικούπη! Η Άντζελα Γκερέκου, η «Αντζολίνα» όπως την αποκαλούν στην Κέρκυρα, δήλωσε πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά και κάλεσε τους συμπολίτες της (ψηφοφόρους της Κέρκυρας) να την στηρίξουν διότι όπως υποστήριξε γνωρίζουν ότι θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να διασφαλίσει το συμφέρον του τόπου της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανοιχτό πόλεμο με την ΝΔ και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα μάτια της Άντζελας Γκερέκου. Στην Δημοκρατική Παράταξη (ΠΑΣΟΚ) θεωρούν αδιανόητη πράξη το να προσπαθεί η Συγγρού να υφαρπάξει όπως λένε εν ενεργεία υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και να την ενσωματώσει στα ψηφοδέλτιά της κάνοντας λόγο για unfair πολιτικό παιχνίδι εις βάρος της Χαριλάου Τρικούπη. Η Άντζελα Γκερέκου έχει στο γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον γενέθλιο Δία στον Τοξότη ανάδρομο και επάνω εκεί έχει έλθει από διέλευση ο Κρόνος που δείχνει έναν περιορισμό της τύχης και της ευμάρειας που έχει. Επιπλέον, ο διελαύνων Κρόνος πραγματοποιεί όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Ερμή της ενεργοποιώντας τη γενέθλια δυσαρμονική όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο που δείχνει κινήσεις και επιλογές που δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, ίσως η επανεκλογή της ως βουλευτή να μην πραγματοποιηθεί.

*Η Αντζελα Γκερέκου είναι γεννημένη 15 Απριλίου 1959

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved