Αστρολογική επικαιρότητα, 19/12: Δεν λυγίζει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα η Μέρκελ

Τα λόγια που επανέλαβε την Πέμπτη από το βήμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου η Άνγκελα Μέρκελ και ο έρωτας του Πούτιν

Αστρολογική επικαιρότητα, 19/12: Δεν λυγίζει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα η Μέρκελ

Άνγκελα Μέρκελ: Καμιά βοήθεια στην Ελλάδα χωρίς ανταλλάγματα

Δεν δίνουμε «λευκή επιταγή»! Την αυστηρή γραμμή του Βερολίνου απέναντι στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα επανέλαβε την Πέμπτη από το βήμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, αν και παραδέχτηκε πως η προοπτική της ελληνικής οικονομίας είναι καλύτερη απ' ότι πριν από δύο χρόνια. «Καμιά βοήθεια χωρίς ανταλλάγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ. Παράλληλα, η καγκελάριος υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλες οι χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες να προχωρήσουν σε προσαρμογές, οι οποίες θα πρέπει να εδράζονται στις γνωστές τρεις αρχές:
- δημοσιονομική σταθερότητα με μηδενικά ελλείμματα
- δομικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα στον τομέα της δημόσιας διοίκησης και
- υποστήριξη της ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, μέσω του σχεδίου Γιούνκερ, αλλά κυρίως όμως με επενδύσεις, προερχόμενες από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Η δήλωση αυτή έγινε με τους διελαύνοντες πλανήτες Ουρανό (εριστικές απαιτήσεις) και Πλούτωνα (επίδειξη ισχύος) σε δυσαρμονία με τον γενέθλιο Κρόνο (σχετικά με επιβολή όρων και σκληρές αποφάσεις) στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας.

*Η ανάλυση έγινε με βάση τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) 24 Ιουλίου 1974

Ο Πούτιν ομολόγησε: Είμαι ερωτευμένος

Έρως ανικατε μάχαν! Ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε μια μαραθώνια συνέντευξη τύπου ήταν πιο απολαυστικός από ποτέ. Έτσι, παρά το ότι δέχεται πυρά από το εξωτερικό και το ρούβλι κατρακυλά αυτός προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, που είναι ταμπού στην Ρωσία. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ένας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο:
«Είσαι ερωτευμένος;»
Τού απάντησα: «Δηλαδή;»
Μου λέει: «Αγαπάς κάποια»
Του απαντώ: «Ναι »
«Κι' εκείνη σ' αγαπάει;»
«Ναι»
«Ε, τότε, μια χαρά» ...
...και ήπιε μια γουλιά», είπε ο Πούτιν και τα γέλια στους δημοσιογράφους έδιναν και έπαιρναν. Ο Ρώσος ηγέτης έχει τον Ποσειδώνα (έμπνευση, συναίσθημα) του 5ου οίκου (φλερτ και απολαύσεις) από διέλευση σε όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο (εξωτερίκευση) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, μυστικά). Έτσι ο Θεός Έρωτας χτύπησε με το βέλος του τον Πούτιν (που μεταξύ μας είναι και ο μόνος που έστω και μεταφορικά μπορεί να τον «χτυπήσει»).

*Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι γεννημένος 7 Οκτωβρίου 1952

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved