Αστρολογική επικαιρότητα, 16/12: Η πρωτοβουλία της Δούρου για πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ των αδύναμων πολιτών

Το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής ύψους 2.5 εκατομμυρίων € για να πληρωθούν λογαριασμοί της ΔΕΗ των αδύναμων πολιτών και ο Skype Translator

Αστρολογική επικαιρότητα, 16/12: Η πρωτοβουλία της Δούρου για πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ των αδύναμων πολιτών

«Δεύτε λάβετε φως»! Η Ρένα Δούρου επανασυνδέει το «κομμένο» φως

Κίνηση -γροθιά στο κατεστημένο! Η Ρένα Δούρου, η περιφερειάρχης Αττικής, μετά από πρόταση ακροατή σε ραδιοφωνική εκπομπή πήρε την πρωτοβουλία και αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής να εκπονήσει κονδύλι ύψους 2.5 εκατομμυρίων € για να πληρώνονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ μη δυνάμενων συνάνθρωπων μας. Η ίδια δήλωσε πως: «Κανείς πολίτης δεν μπορεί να στερείται του βασικού κοινωνικού αγαθού, που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ειδικά σήμερα, περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας. Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής, με συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης, προχωρά στο πρόγραμμα "Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους"». Σκοπός του προγράμματος είναι να μην υπάρχει ούτε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα τις Άγιες μέρες που έρχονται. Η περιφερειάρχης Αττικής έχει από διέλευση στον αστρολογικό της χάρτη τον Ουρανό (ανατρεπτικές αποφάσεις) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό (το πλήθος, ο λαός) ενώ παράλληλα η Αφροδίτη (καλοκαγαθία) από διέλευση είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Πλούτωνα της (πόνος και πάθος) ενεργοποιώντας την γενέθλια σύνοδο στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη μεταξύ της Αφροδίτης (κυβερνήτης του ηλιακού της ζωδίου καθότι Ζυγός) και του Πλούτωνα που δείχνει τον άνθρωπο που, αν μη τι άλλο, συμπάσχει.

*Η Ρένα Δούρου είναι γεννημένη στις 7 Οκτωβρίου 1974

Skype Translator: Λειτουργία μεταγλώττισης σε πραγματικό χρόνο από την Skype

«Me Tarzan -You Jane»...σε real – time η μετάφραση! Λύνει τα χέρια η λειτουργία «skype translator» σε συνομιλίες audio/video μέσα από το skype καθώς η μεταγλώττιση θα είναι σε πραγματικό χρόνο. Η λειτουργία «skype translator» είναι διαθέσιμη από τα μέσα Δεκέμβρη 2014 σε Preview έκδοση για όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή από τις αρχές Νοεμβρίου και χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Η μεταγλώττιση γίνεται σε real-time από Αγγλικά σε Ισπανικά ενώ αυτόματη μετάφραση γίνεται μεταξύ 40+ γλωσσών για τα γραπτά μηνύματα. Η παρουσίαση της Preview έκδοση της λειτουργίας «skype translator» γίνεται με τον Ουρανό (εφευρέσεις, τεχνολογικά επιτεύγματα) στον Κριό (μοναδικότητα) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (βαθιές αλλαγές) στον Αιγόκερω (στο υπάρχον κατεστημένο) δείχνοντας ότι ο πατροπαράδοτος τρόπος μεταγλώττισης και η τεχνολογική λειτουργία κάποιων συσκευών αλλάζει άρδην.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved