Αστρολογική επικαιρότητα, 7/12: Άντρας ξεγέννησε μικρά καρχαριάκια από τη νεκρή μάνα τους

Το video με τη γέννα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και η διαταγή πληρωμής εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σε Δικαστή

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/12: Άντρας ξεγέννησε μικρά καρχαριάκια από τη νεκρή μάνα τους

Άνθρωπος έκανε «καισαρική» σε νεκρό καρχαρία

Να που υπάρχουν άνθρωποι και... άρα υπάρχει ελπίδα! Μια απίστευτη πράξη αγάπης κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή ένα νεκρό θηλυκό καρχαρία. Μια οικογένεια στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής περπατούσε στην παραλία, όταν ξαφνικά βλέπει στην αμμουδιά τη σορό ενός νεκρού καρχαρία. Ο καρχαρίας όμως ήταν θηλυκός και εγκυμονούσε... Ο άντρας της οικογένειας παρατήρησε μια «ύποπτη» κίνηση στην κοιλιά του νεκρού καρχαρία και αμέσως κατάλαβε πως το θηλαστικό κυοφορούσε. Αμέσως αποφάσισε να σώσει τα βρέφη, ανοίγοντας προσεκτικά την κοιλιά της μητέρας και βγάζοντας έξω τα μικρά της, ελευθερώνοντας τα στον ωκεανό. Ρισκάροντας να τραυματιστεί λόγω των... κοφτερών δοντιών των μικρών, ο άντρας έσωσε τα 3 καρχαριάκια, καθιστώντας σαφές πως είναι σημαντικό να σεβόμαστε τη ζωή όλων των πλασμάτων. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η συγκεκριμένη πράξη απαιτούσε ψυχραιμία, θάρρος και πολλή θέληση. Ο διελαύνων Άρης (χειρουργείο, πράξεις που ενέχουν ρίσκο) σε εξάγωνο με τον Κρόνο (το δέρμα) στον Σκορπιό (γεννητικά όργανα) έφερε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αλλά κυρίως έδειξε πως ο άνθρωπος είναι ένα θεϊκό δημιούργημα και έτσι πρέπει να παραμείνει.

{youtube}88kmotkiW8U{/youtube}

Διαταγή πληρωμής κατά Ελληνικού Δημοσίου από Έλληνα δικαστή

Dura Lex sed lex! Σκληρός Νόμος άλλα είναι νόμος! Άρχισε ο δεύτερος αγώνας των Δικαστών για την διεκδίκηση των κουρεμένων κατά 50% αναδρομικών τους από το Υπουργείο Οικονομικών. Ακολουθώντας τη γνώριμη για αυτούς οδό της Δικαιοσύνης, πέτυχαν ήδη την πρώτη τους νίκη, αφού κατάφεραν την πρώτη διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Αν και θα ακολουθήσει ανακοπή από το δημόσιο, εκτιμάται πως θα υπάρξει «βροχή» προσφυγών από τους δικαστικούς λειτουργούς σε μια προσπάθεια να μη χάσουν το 50% των αναδρομικών τους μπροστά μάλιστα στον κίνδυνο παραγραφής μέχρι το τέλος του χρόνου. Την δικαστική απόφαση κέρδισε ο Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών και Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και εισαγγελέων. Το πιθανότερο είναι πως οι δικαστές θα διεκδικήσουν και το δεύτερο σκέλος της απόφασης του Μισθοδικείου, που αφορά στη φορολογική εξομοίωσή τους με τους βουλευτές, δηλαδή την καθιέρωση και για τους ίδιους του αφορολόγητου 25% στις αποδοχές τους. Η απόφαση - σταθμός ελήφθη με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (αλλαγές δραστικές οι οποίες υπόβοσκαν αρκετό καιρό) στον 7ο οίκο (οι άλλοι, δικαστικές αποφάσεις, συμβόλαια) στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο (αναγκαστικά μέτρα) της Ελλάδας όψη που δείχνει και την αντιπαράθεση της δικαστική εξουσίας (Πλούτωνας στον 7ο) με την πολιτική ηγεσία (Κρόνος).

*Η ανάλυση έγινε με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved