Αστρολογική επικαιρότητα, 2/12: 5 μήνες φυλάκιση για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Η αστρολογική επιβεβαίωση για την καταδίκη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου σε 5 μήνες φυλάκιση και η ανθελληνική πρόκληση των Sunday Times

Αστρολογική επικαιρότητα, 2/12: 5 μήνες φυλάκιση για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Αστρολογική επιβεβαίωση: Καταδίκασαν τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Σε φυλάκιση 5 μηνών καταδικάστηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο λόγος της καταδίκης του αφορά την παράνομη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού. Η ακροαματική διαδικασία έγινε στην Άμφισσα και η κατηγορία ήταν πως αναμετέδιδε τον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας του Πειραιά, από κεραία που είχε εγκαταστήσει στην Καλλιθέα Φωκίδας. Στα Σεληνιακά φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο με τίτλο «Μια πρώτη εκτίμηση-Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε για την Νέα Σελήνη: «Ζητήματα, προβλήματα αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με εκκλησιαστικούς λειτουργούς, εκκλησία, μοναστήρια, ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δικαστήρια και νόμους θα υπάρξουν.». Σε καιρούς τόσο «περιέργους» η απονομή δικαιοσύνης σε τέτοιες κινήσεις είναι αν μη τι άλλο προκλητική αφού η Εκκλησία είναι το στήριγμα του λαού.

Ανθελληνική πρόκληση από τους Sunday Times: Η Αμφίπολη είναι κοντά στη Μακεδονία

Βαπτίζει τα Σκόπια «Μακεδονία»! Σε άρθρο στους Sunday Times η Κύπρια δημοσιογράφος, Ανθή Καρασάββα, αναφερόμενη στον τύμβο Καστά έγραψε ότι η Αμφίπολη συνορεύει με την Μακεδονία... εννοώντας τα Σκόπια! Η Άννα Παναγιωταρέα στη σελίδα της στο facebook ανέφερε ότι: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κύπρια συνάδελφος γράφει ανάλογα» και αντέδρασε στην ανθελληνική πρόκληση γράφοντας: «Δεν είναι όμως ηθικό για την κ.Καρασάββα ούτε για κανέναν Έλληνα δημοσιογράφο να γράφει ότι "Η Αμφίπολη είναι πολύ κοντά στη Μακεδονία" και να αναφέρεται στην FYROM. Υπάρχει διεθνής όρος αναφοράς στη γειτονική χώρα και αυτόν οφείλουμε να τηρούμε». Η προκλητική αυτή δήλωση έγινε με τον Ερμή (ονομασία) σε κοσμικό επίπεδο στον Τοξότη (διεθνής αναφορά) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (ψέματα, παρασκήνιο ) στους Ιχθύες (πρόκληση λανθασμένης εντύπωσης, σύγχυση, παρανόηση) και πιθανόν να κρύβει «ιδιοτελείς σκοπούς».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved