Αστρολογική επικαιρότητα, 1/12: Ήταν «στημένος» ο αγώνας πυγμαχίας του Μίκι Ρουρκ;

Oι αποκαλύψεις της Daily Mail για τον αγώνα του Μίκι Ρουρκ με τον Έλιοτ Σέιμουρ και η ανεξαρτητοποίηση του Π. Μελά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Αστρολογική επικαιρότητα, 1/12: Ήταν «στημένος» ο αγώνας πυγμαχίας του Μίκι Ρουρκ;

Ο 62χρονος Mickey Rourke, η πυγμαχία και τα τερτίπια του Δία

«Στήνοντας» στην άμμο παλάτια! Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις της βρετανικής Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο αγώνας του 63χρονου Μίκι Ρουρκ στο ρινγκ όπου νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον αντίπαλό του ήταν «στημένος». Δύο μέρες μετά τον αγώνα, όπου ο μεγάλος σταρ του Χόλυγουντ νίκησε τον 29χρονο Έλιοτ Σέιμουρ και αποθεώθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, αποκαλύπτεται πως ο Μίκι Ρουρκ ενδεχομένως να είχε πληρώσει τον 29χρονο άντρα, προκειμένου να «κάτσει να τις φάει» και να αναδειχθεί νικητής. Η Daily Mail υποστηρίζει ότι ο 29χρονος άντρας είναι άστεγος και πληρώθηκε για να χάσει από τον Μίκι Ρουρκ, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες του ως άστεγου να κοιμάται σε πάρκο στην Passadena. Επίσης, η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες του περιβάλλοντος του 29χρονου άντρα πως τους τελευταίους 18 μήνες ζει στους δρόμους και πως πληρώθηκε για να πάει στη Ρωσία και να παλέψει με τον αστέρα του Χόλυγουντ. Ο διάσημος ηθοποιός έχει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον αστρολογικό του χάρτη τον διελαύνοντα Δία (επέκταση, εξάπλωση) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (υπόγεια - μυστικά παιχνίδια, βαθιά έντονη ανάγκη) στο ζώδιο του Λέοντα (επίδειξη, προβολή) ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, όψη αρνητικής δημοσιότητας.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Π. Μελάς των ΑΝ.ΕΛ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Μελάς τις προηγούμενες ημέρες είχε διαφωνήσει με την απόφαση του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να γίνουν εθνικές εκλογές ενώ στη συνέχεια, το όνομά του ενεπλάκη στις καταγγελίες της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Χρυσούλας Ξουλίδου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών. Ο ίδιος δικαιολόγησε την ανεξαρτητοποίηση του από του ΑΝ.ΕΛ λέγοντας: «Δεν μπορούσα να μείνω με αυτές τις αισχρότητες που ακούστηκαν για μένα. Το κλίμα ήταν απαράδεκτο, με έβγαλαν πως χρηματίζομαι». Η παραίτησή του έγινε με τον Ερμή (επικοινωνία) στον Τοξότη (για ηθικούς λόγους, ζητήματα δικαιοσύνης) σε κοσμικό επίπεδο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (υπέρβαση μα και ψευδαίσθηση) στους Ιχθύες (σύγχυση, υπερευαισθησία, τρικ). Ίσως τα πράγματα και οι κινήσεις να ενέχουν και μια «άλλη» ερμηνεία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved