Αστρολογική επικαιρότητα, 21/11: Σάλος στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη της σχέσης του Φελπς με τρανσέξουαλ

Οι αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση του Μάικλ Φέλπς με τρανσέξουαλ και η εμφάνιση με σορτσάκι και φανελάκι του Κασιδιάρη στα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας

Αστρολογική επικαιρότητα, 21/11: Σάλος στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη της σχέσης του Φελπς με τρανσέξουαλ

Τρανσέξουαλ ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τον Μάικλ Φέλπς

Ο ίδιος δεν έχει ακόμα απαντήσει! Σε αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει και αναστατώσει το διαδίκτυο και τα social media προέβη η 41χρονη Λιάν Τσάντλερ (Taylor Lianne Chandler), η οποία υποστηρίζει ότι είναι η σύντροφος του Ολυμπιονίκη – θρύλου της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς. Η 41χρονη σε μια συγκλονιστική της ανάρτηση στο facebook αποκάλυψε πως γεννήθηκε άνδρας και όταν ήταν 20 χρονών υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Η Τσάντλερ ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Φελπς από κάποιον κοινό φίλο και το σεξ δεν άργησε να έρθει. Σύμφωνα με την ίδια ο Μάικλ Φελπς δεν γνώριζε, ούτε κατάλαβε το παρελθόν της και δηλώνει πως φοβάται ότι μετά τις αποκαλύψεις της θα την εγκαταλείψει. Ο διάσημος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης έχει στην παρούσα φάση από διέλευση τον Ουρανό (σοκ, αποκαλύψεις) του 8ου γενεθλίου οίκου (σεξουαλική ζωή) στον 10ο οίκο (φήμη, γόητρο) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη (αιχμές) στον 1ο οίκο (εγώ, η προσωπικότητα). Ως εκ τούτου οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις ίσως αποτελέσουν αιτία για να πληχθεί η φήμη του.

*Ο Michael Phelps γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1985

Με σορτσάκι και φανελάκι υποδέχτηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης την επιτροπή Δεοντολογίας

Έμειναν έκπληκτοι όταν τον είδαν! Με σορτσάκι και φανελάκι ο Ηλίας Κασιδιάρης υποδέχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού τους βουλευτές - μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας, που πήγαν να τον συναντήσουν για την καταγραφή της συνομιλίας του με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά. «Ήρθατε να εγκλιματιστείτε στο χώρο;» ρώτησε ειρωνικά ο Ηλίας Κασιδιάρης βαδίζοντας στα ίδια χνάρια του αρχηγού του. Πάντως δικαιολόγησε την αμφίεσή του υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία και γι' αυτό εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνός. Δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την εισαγγελική παραγγελία ενώ παράλληλα καταφέρθηκε και κατά της Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας πως οι διώξεις τους είναι πολιτικές. Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την άρση της ασυλίας του. Ο διελαύνων Κρόνος (εξουσία) στον Σκορπιό (εμμονή) είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό του (εκκεντρική συμπεριφορά) και αυτό τον οδηγεί στην παρούσα φάση να γίνεται ακόμα πιο εριστικός και προκλητικός.

* Ο Ηλίας Κασιδιάρης γεννήθηκε 29 Νοεμβρίου 1980

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved