Αστρολογική επικαιρότητα, 15/11: Ο άνθρωπος που γύρισε από το... μέλλον

Οι ισχυρισμοί του Al Bielek ότι ταξίδεψε στο έτος 2137 και 2749 και η ανάληψη ευθύνης για τη φοροαποφυγή του Λουξεμβούργου από τον Γιούνκερ

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/11: Ο άνθρωπος που γύρισε από το... μέλλον

Σοκ! Χρονοταξιδιώτης που ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το μέλλον

Ταξίδεψε ή «ταξίδευε» τους άλλους με τη φαντασία του; Ο Al Bielek σε διαλέξεις που έκανε τα προηγούμενα χρόνια που τώρα βγήκαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας ισχυριζόταν ότι συμμετέχοντας στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας και το Project Montauk (πείραμα απόρρητο), κυβερνητικό έργο των ΗΠΑ με σκοπό την ανάπτυξη ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στο χρόνο, ταξίδεψε το 1943 για 6 εβδομάδες στο έτος 2137 και 2 χρόνια στο 2749. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Al στον μέλλον θα υπάρχουν εκτός από πόλεις εδάφους και πλωτές που θα μπορούν να ταξιδεύουν. Η ιατρική θα είναι άνευ φαρμάκων και οι θεραπείες θα είναι με δονήσεις και φως. Οι Η.Π.Α και ο Καναδάς δεν θα αναφέρονται πλέον ως έθνη αφού οι Κινέζοι με τους Ρώσους θα κάνουν πόλεμο σε Η.Π.Α και Ευρώπη ενώ στο μέλλον η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που έμεινε από τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.Τέλος, ισχυριζόταν ότι η δομή της κοινωνίας που είδε ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους. Ο Al Bielek που πλέον έχει πεθάνει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη είχε σε σύνοδο Ερμή (επικοινωνία) και Δία (επέκταση) στο ζώδιο των Ιχθύων (κόσμος υπερβατικότητας) ενώ ο Ποσειδώνας του (γεγονότα πέρα της λογικής/ ψευδαίσθηση) ήταν σε όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Ήλιο του (προσωπικότητα) στον Κριό (πρωτοπορία).

* Ο Al Bielek γεννήθηκε στις 31/3/1927

Για περισσότερα για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και το Project Montauk πατήστε εδώ

{youtube}nZj2zYnM6hc{/youtube}

Γιούνκερ: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την φοροαποφυγή

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδωσε συνέντευξη τύπου για το σκάνδαλο της φοροαποφυγής που έλαβε χώρα επί πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο. Ο Γιούνκερ υπογράμμισε ότι οι πρακτικές της χώρας του κατά το παρελθόν μπορεί να ήταν νόμιμες, αλλά δεν ανταποκρίνονται στους κώδικες της ηθικής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει φορολογική εναρμόνιση στην Ευρώπη. Επιπλέον, ο Γιούνκερ αρνήθηκε ότι είναι ο «αρχιτέκτονας» του φορολογικού συστήματος στο Λουξεμβούργο, λέγοντας ότι η φορολογική διοίκηση της χώρας λειτουργεί αυτόνομα. Δήλωσε, ωστόσο, ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη γι' αυτά τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια των 18 ετών της πρωθυπουργίας του. Ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ δέχεται αυτή την περίοδο το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου (κρίση) προς τον γενέθλιο Πλούτωνα (φορολογική διαχείριση) που δείχνει υποχρεωτική ανάληψη ευθυνών σε φορολογικά ζητήματα.

* Ο Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1954

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved