Αστρολογική επικαιρότητα, 9/11: Σήμερα ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διεξάγεται σήμερα και η εμφάνιση του Eminem στα βραβεία «Innovator Of The Year» που σόκαρε

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/11: Σήμερα ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Σήμερα γίνεται ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Η διαφήμιση της Ιστορίας μας και της Ελλάδας! Ο Μαραθώνιος Δρόμος είναι αγώνας αντοχής δρόμου, κάλυψης επίσημης απόστασης 42,195 χιλιομέτρων, που περιλαμβάνεται στα σύγχρονα ολυμπιακά αθλήματα. Ο αγώνας ονομάζεται έτσι από την ιστορική διαδρομή του Έλληνα στρατιώτη Φειδιππίδη που μετά τη μάχη του Μαραθώνα (490 π.χ) έτρεξε από το πεδίο της μάχης στην Αθήνα για να μεταφέρει τα νικητήρια νέα με τη λέξη «νενικήκαμεν». Το Μεσουράνημα της Ελλάδας (με βάση τον χάρτη της Μεταπολίτευσης) είναι στο ζώδιο των Ιχθύων (διόραση, ιδεαλισμός φιλανθρωπία) και ο κυβερνήτης του ο Ποσειδώνας (εκφράζει την αρχή της υπέρβασης) είναι στον 6ο οίκο της Ελλάδας (υγεία) σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο (θέληση, ατομικότητα), τονίζοντας ότι οι αξίες της αλληλεγγύης και της υπέρβασης κάνουν τη χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο! Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 35.000 με τις εγγραφές για τα 5 χλμ. Και τα 10 χλμ. να έχουν κλείσει φέτος από τις αρχές καλοκαιριού! Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 9 Νοεμβρίου και θα γίνουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Έτσι από τον Τύμβο του Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό στάδιο από το πρωί (06:00) έως το απόγευμα (17:30) οι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί.

*O αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης) είναι 24 Ιουλίου 1974

Αγνώριστος ο ράπερ Eminem από την χρήση ναρκωτικών

Ο διάσημος ράπερ Eminem εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένος στα βραβεία της Wall Street Journal, «Innovator Of The Year» λόγω της χρόνια εξάρτησης του από τα ναρκωτικά. Μιλώντας για τον εθισμό του στα ναρκωτικά ο ράπερ δήλωσε πως έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο και σώθηκε την τελευταία στιγμή. Ο εθισμός του κράτησε για τρία χρόνια και όπως εξομολογήθηκε στο πλευρό του στέκεται μέχρι σήμερα ο Elton John. Έπινε περί τα 70 χάπια την ημέρα. "Το Δεκέμβριο του 2007 οι γιατροί μου είπαν ότι απείχα δύο ώρες από το θάνατο μετά από υπερβολική δόση μεθαδόνης. Ήταν το αντίστοιχο σε τέσσερα σακουλάκια ηρωίνης. Τελικά με έσωσαν εκείνη τη φορά αλλά αυτός που πραγματικά με έσωσε ήταν ο Elton John και η υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δε θα ξανακάνω χρήση ναρκωτικών",δήλωσε ο Eminem. Ο διάσημος ράπερ έχει Ωροσκόπο Τοξότη (επικοινωνία, υπερβολή) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (ψευδαίσθηση, πλάνη, ναρκωτικά) που δείχνει έναν άνθρωπο που ταλαιπωρείται να βρει σημεία «επαφής» με τους άλλους αλλά και που αγωνιά να ξεφύγει από την πραγματικότητα.

*O Eminem είναι γεννημένος στις 17 Οκτωβρίου 1972

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved