Αστρολογική επικαιρότητα, 8/11: Η Φωτιά, το Νερό και οι Αρχάγγελοι

Η γιορτή των Ταξιαρχών Αρχαγγέλων, Μιχαήλ και Γαβριήλ και ο Φώτης Κουβέλης που προτίθεται να μετάσχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Αστρολογική επικαιρότητα, 8/11: Η Φωτιά, το Νερό και οι Αρχάγγελοι

Σήμερα γιορτάζουν οι Αρχάγγελοι – γιορτάζει και η Πολεμική Αεροπορία

Οι στρατιώτες του Θεού που μας προστατεύουν! Σήμερα 8 Νοεμβρίου είναι η γιορτή των Ταξιαρχών Αρχαγγέλων, Μιχαήλ και Γαβριήλ, οι οποίοι είναι προστάτες της πολεμικής μας αεροπορίας. Το όνομα Μιχαήλ σημαίνει «αυτός που είναι σαν τον Θεό κι είναι η δύναμη που προστατεύει από κάθε κακό και διαλύει το φόβο με το σπαθί του. Το στοιχείο του είναι η Φωτιά και η ενέργεια του κυριαρχεί στα ζώδια του Τοξότη, Κριού και Λέοντα. O Γαβριήλ, που το όνομα του σημαίνει «ο Θεός είναι η δύναμή μου» είναι αυτός που οδηγεί τον άνθρωπο στον σκοπό της ζωής του. Φέρνει καλά μηνύματα και ενημερώνει για νέες προκλήσεις. Είναι ο Αρχάγγελος του Εξαγνισμού, της καθοδήγησης, της αποκάλυψης του σκοπού της ζωής, της χαράς που με την παρουσία του ο άνθρωπος ξεπερνά τον φόβο και την αμφιβολία. Το στοιχείο του είναι το Νερό και είναι η ενέργειά του κυριαρχεί στα ζώδια του Σκορπιού, των Ιχθύων και του Καρκίνου. Χρόνια πολλά Μιχάλη, Μιχαέλα, Γαβριήλ, Σταμάτη, Σταματίνα, Ταξιάρχη, Άγγελε και Αγγελική.

Σχετικά άρθρα

Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο μεγαλύτερος πολεμιστής μεταξύ των Αγγέλων

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ

Έτοιμος να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Φ. Κουβέλης

Τώρα μάλλον είναι αργά! Έτοιμος να μετάσχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη και ζήτησε να δημιουργηθεί το πολιτικό κλίμα για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές τις οποίες βλέπει για τον Μάρτιο. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε «πολύ δύσκολη, σχεδόν αδύνατη» την ανατροπή και κατάργηση της συμφωνίας με τους δανειστές, αν η σημερινή κυβέρνηση προχωρήσει στην υπογραφή ενός νέου πακέτου. «Αυτό πρέπει να προλάβουμε να μην υπογραφεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης. Ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικές ευκαιρίες) θα βρεθεί εντός του 2015 σε όψη τριγώνου με τους γενέθλιους Πλούτωνα (αναμόρφωση) και Δία (επέκταση) στο ωροσκόπιο του Φώτη Κουβέλη δείχνοντας δυνατότητες να κάνει το μεγάλο come back.

*Ο Φώτης Κουβέλης έχει γεννηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 1948

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved