Αστρολογική επικαιρότητα, 26/10: Η Κιμ Καρντάσιαν είχε βάλει στόχο να γίνει διάσημη από τα 14

Η αποφασισμένη για δημοσιότητα και χρήμα Κιμ Καρντάσιαν και ο Αφρικάνος με τις πέντε συζύγους, επτά αρραβωνιαστικιές και πέντε φιλενάδες στην Αυστρία

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/10: Η Κιμ Καρντάσιαν είχε βάλει στόχο να γίνει διάσημη από τα 14

Κιμ Καρντάσιαν: από τα 14 της ήταν σίγουρη ότι θα γίνει διάσημη

Σχεδόν κανείς από τους πλούσιους και ισχυρούς τούτου του κόσμου δεν είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, μορφωμένος ή όμορφος! Γίνονται πλούσιοι και ισχυροί επειδή θέλουν να γίνουν! Είναι δηλαδή φιλόδοξοι και σε αυτή την περίπτωση ανήκει και η Κιμ Καρντάσιαν! Η σέξι τηλεπερσόνα ως έφηβη δεν φιλοδοξούσε απλά να γίνει γνωστή, μεγάλη και διάσημη και όλοι να λένε ότι είναι ένα όμορφο κορίτσι. Με αφορμή τα γενέθλιά της στις 21/10, το κανάλι «Entertainment Tonight» της αφιέρωσε ένα βίντεο που είχε γυρίσει η ίδια όταν ήταν 14 ετών! Τότε μιλούσε μπροστά στην κάμερα και έλεγε με σιγουριά: «Το όνομά μου είναι Κιμ Καρντάσιαν. Έχει κανείς αυτό το βιντεάκι; Εύχομαι να το έχετε, επειδή όταν με δείτε θα είμαι μεγάλη και διάσημη και θα θυμηθείτε ότι ήμουν ένα πολύ όμορφο κορίτσι» και πρόσθετε «Στο σχολείο είμαι δημοφιλής και πολλοί με αγαπούν». Με τον ισχυρό Πλούτωνα (εμμονή) σε σύνοδο και τον Ήλιο της (προβολή) η Κιμ Καρντάσιαν ήταν αποφασισμένη να κάνει ό, τι χρειαστεί για να γίνει διάσημη. Με τον δυνατό Πλούτωνα και τον γοητευτικό Ήλιο της στο Ζυγό σε σύνοδο με την Μαύρη Σελήνη (ερωτισμός) στον αστρολογικό της χάρτη, το εισιτήριο για την επιτυχία της το έδωσε το ισχυρό σεξαπίλ της. Και εκείνη επίμονα φιλόδοξη το πήρε και σκόραρε στο στόχο της!

{youtube}s_enm5TBKSA{/youtube}

Το έσπασε το κοντέρ! Είχε πέντε συζύγους, επτά αρραβωνιαστικιές και πέντε φιλενάδες!

gambia-550x400 c

Αφρικανός από την Γκαμπία έταζε γάμο σε Αυστριακές και μετά τις «ξεπουπούλιαζε»! Ο Sonko Tijan ξεπέρασε κάθε ρεκόρ πολυγαμίας έχοντας νυμφευθεί τέσσερις γυναίκες, αρραβωνιαστεί άλλες εφτά, ενώ με άλλες πέντε τουλάχιστον διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Κι όλα αυτά στην ηλικία των 28! Η αρχή του τέλους ήρθε στους παλμούς της Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό, το ζώδιο που συμβολίζει την παράνομη μυστική ζωή. Με τον Πλούτωνα (μυστικά) κυβερνήτη του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Ουρανό (αποκαλύψεις) όποιος ψάχνει βρίσκει και η τελευταία και έγκυος σύζυγος του Sonja Maier βρήκε στο Facebook έναν άντρα που είχε απίστευτη ομοιότητα με τον δικό της. Η έκπληξη ήταν ότι δεν ήταν απλά θέμα ομοιότητας αλλά ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της ο οποίος στη συγκεκριμένη σελίδα πόζαρε με μια άλλη σύζυγο! Αμέσως ήρθε σε επαφή με την άλλη γυναίκα για να συγκρίνουν τα γεγονότα. Σύντομα, και οι δύο διαπίστωσαν ότι όταν βρισκόταν με τη μία, δεν έβλεπε την άλλη. Μαζί κατέθεσαν στην Αστυνομία τα συμβάντα, η οποία ψάχνοντας ανακάλυψε ότι ο ερωτύλος 28χρονος είχε σχέσεις σε όλη την Αυστρία με γυναίκες που χρησιμοποιούσε για να κοιμάται, να τρώει και να παίρνει χρήματα. Η Αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι ο τύπος είχε ήδη τέσσερα παιδιά ενώ δύο από τις νυν φιλενάδες του ήταν έγκυες. Ως τώρα τουλάχιστον άλλες 16 διαφορετικές γυναίκες ηλικίας από 22 έως 44 ετών στην Αυστρία νόμιζαν ότι ο ερωτύλος Sonko Tijan ήταν ο αποκλειστικός τους έρωτας. Αυτό είναι που λένε αλλού τρως, αλλού πίνεις... αλλού πας και το δίνεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved