Αστρολογική επικαιρότητα, 25/10: Πώς επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση η εποχή που γεννηθήκαμε;

Η μελέτη που υποστηρίζει ότι η ψυχική διάθεση επηρεάζεται από την εποχή της γέννησής μας και τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών από την ΕΚΤ

Αστρολογική επικαιρότητα, 25/10: Πώς επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση η εποχή που γεννηθήκαμε;

Πως συνδέεται η ψυχική μας διάθεση με την εποχή της γέννησής μας

Στους παλμούς της Ηλιακής Έκλειψης στο Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται τον ψυχισμό του ανθρώπου Ουγγρική μελέτη υποστηρίζει ότι η εποχή της γέννησης του κάθε ατόμου (χειμώνας, καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο) επηρεάζει καταλυτικά το ταμπεραμέντο και την ψυχική του διάθεση. Η παρουσίαση της έρευνας έγινε στο πλαίσιο συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Νευροψυχοφαρμακολογίας στο Βερολίνο (18 έως 21 Οκτωβρίου) με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια Ξένια Γκόντα του Τμήματος Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Σεμμελβάις της Βουδαπέστης. Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα τα κυκλοθυμικά άτομα, δηλαδή αυτοί που παρουσιάζουν γρήγορες εναλλαγές διάθεσης, κυρίως είναι γεννημένοι καλοκαίρι και σπανιότερα χειμώνα. Τα άτομα με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευεξίας και ενεργητικότητας έχουν γεννηθεί κυρίως άνοιξη και καλοκαίρι, ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί χειμώνα είναι λιγότερο ευερέθιστοι και νευρικοί. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί φθινόπωρο εμφανίζουν μικρότερη τάση για κατάθλιψη. Οι επιστήμονες μέσα από το δικό τους έργο έρχονται να επιβεβαιώσουν την σύνδεση που κάνει η αστρολογία μεταξύ της ψυχική διάθεση και της ιδιοσυγκρασίας του ανθρώπου με την επιρροή των πλανητών την εποχή που γεννήθηκε. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που η αστρολογία που μελετά τον άνθρωπο με βάση την ημερομηνία γέννησής του είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αυτογνωσίας και αυτοεξέλιξης.

Διάβασε επίσης:

Το καρμικό σου μάθημα με βάση την ημερομηνία γέννησής σου

Η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος διαμονής

Αύριο τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών από την ΕΚΤ – Τρεις τράπεζες φέρεται να μην τα περνάνε

Στους παλμούς της ισχυρής Ηλιακής Έκλειψης στο Σκορπιό το ζώδιο που σχετίζεται με τις τράπεζες η ΕΚΤ θα δώσει αύριο 26 Οκτωβρίου στη 1:00 το μεσημέρι με ανακοίνωσή της τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής 130 Ευρωπαϊκών πιστωτικών ιδρυμάτων. Τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα του Reuters, επικαλούμενο Ισπανικές πηγές, έκανε λόγο για 11 από τις συνολικά 130 ευρωπαϊκές τράπεζες που θα αποτύχουν στα τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μεταξύ των οποίων και τρεις Ελληνικές. Λόγω ότι η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό (τράπεζες) στο ωροσκόπιο της Ελλάδος έγινε στον 5ο οίκο ( κερδοσκοπία) σε τετράγωνο με τον Ήλιο της, κυβερνήτη του 2ου οίκου (οικονομικά), δείχνει κερδοσκοπικές ενέργειες εις βάρος της με βάση τα επικείμενα αποτελέσματα της ΕΚΤ. Συγχρόνως, το τετράγωνο του Πλούτωνα, κυβερνήτη της Έκλειψης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος δείχνει αιφνίδιες αναγκαστικές απώλειες ή/και διορθωτικές μεταβολές που επιβάλλονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα από το εξωτερικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved