Αστρολογική επικαιρότητα, 24/10: Γιατί ο Μπράντ Πίτ έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Ζακ Γαλιφιανάκη;

O Μπραντ Πίτ φτύνει την τσίχλα του στο μάτι του Ζακ Γαλιφιανάκη και ο Γιώργος Σταθάκης τρελαίνει τους εκπροσώπους της Goldman Sachs

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/10: Γιατί ο Μπράντ Πίτ έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Ζακ Γαλιφιανάκη;

O Μπραντ Πίτ έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Ζακ Γαλιφιανάκη

Bradley-Pits

Έγινε «viral»! Ο Μπράντ Πιτ ήταν καλεσμένος του Ζακ Γαλιφιανάκη στην χιουμοριστική εκπομπή που παρουσιάζει «Between Two Ferns» (Ανάμεσα σε δύο φτέρες). Οι ερωτήσεις ήταν πολλές στο γνωστό περιπαικτικό ύφος του Ζακ, υπήρξε όμως μια συγκεκριμένη που φαίνεται ότι «θύμωσε» το διάσημο ηθοποιό: «θεωρείς ότι ο κόσμος εστιάζει περισσότερο στην όμορφη εμφάνισή σου και δεν αντιλαμβάνεται καν ότι είσαι χάλια ηθοποιός;». Η απάντηση του Μπραντ Πιτ ήταν άμεση και συμβολική. Έφτυσε την τσίχλα που μασούσε στον Ζακ Γαλιφιανάκη, πετυχαίνοντάς τον στο μάτι. Ο Μπραντ Πιτ έχει τη Σελήνη του στον Αιγόκερω και είναι ανθεκτικός στην κακία και την κριτική. Από την άλλη, με τον Ήλιο στον Τοξότη έχει χιούμορ και γι' αυτό συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς αρκετά διάσημα πρόσωπα, μέχρι και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα η οποία μεταδίδεται διαδικτυακά από τον ιστότοπο Funny Or Die με αποκλειστικό σκοπό να κάνει τον θεατή να γελάσει! Την ελληνική εκδοχή της συνέντευξης – παρωδίας παρουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης στην ενότητα της εκπομπής «Καλά Καθούμενα» με τον τίτλο «Μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η... γάστρα».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα!

{youtube}ekyRCQHEKe4{/youtube}

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Ο Γιώργος Σταθάκης τρέλανε την Goldman Sachs

Τον τάραξαν στις ερωτήσεις! Ο Γιώργος Σταθάκης, ένα εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον άφησε έκπληκτους τους εκπροσώπους της Goldman Sachs (που παρακολουθούσαν την ομιλία του από τις πρώτες σειρές) όταν τους είπε με πολύ σοβαρό ύφος ότι μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα χωρίς χρήματα. Πώς; «Με τη μέθοδο της αντιπαροχής» τους εξήγησε ο κ. Σταθάκης, αποκαλύπτοντάς τους πως λειτουργούσε στην Ελλάδα το σύστημα της αντιπαροχής με το οποίο πολλοί έγιναν ιδιοκτήτες ακινήτων χωρίς να καταφύγουν στον δανεισμό. Με τον διελαύνοντα Κρόνο (σοβαρές έρευνες) στον Σκορπιό (χρήματα μέσω των άλλων) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του (πρωτοποριακές ιδέες) εξέπληξε τους τραπεζίτες. Όμως, λόγω του ότι ο διελαύνων Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του, ίσως αυτή η αποκάλυψη αποτελέσει πηγή δοκιμασίας, καθώς οι τραπεζίτες δεν θέλουν με τίποτα αχρήματη πολιτική αφού έτσι ακυρώνεται ο σκοπός της ύπαρξής τους. Από την άλλη, ο ευφυής Σκορπιός, μέλος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι ιδιαίτερα ευρηματικός σε οικονομικά θέματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved