Αστρολογική επικαιρότητα, 17/10: Ψινάκης και Περσεφόνη μονοπωλούν τα ΜΜΕ

Η αναπαράσταση του μύθου της αρπαγής της Περσεφόνης στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης και η διάψευση του Ψινάκη για την πτώχευση του Δήμου Μαραθώνα

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/10: Ψινάκης και Περσεφόνη μονοπωλούν τα ΜΜΕ

Αστρολογική επιβεβαίωση: Ο μύθος της αρπαγής της Περσεφόνης στην Αμφίπολη

Η αποκάλυψη της Περσεφόνης αναβίωσε το μύθο της αρπαγή της! «Ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Έκλειψης σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει ιστορικές ανακαλύψεις που αναβιώνουν ένα μύθο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου. Με την αποκάλυψη της Περσεφόνης στο υπέροχο ψηφιδωτό της Αμφίπολης έπειτα από εκείνη των Ερμή και Πλούτωνα επιβεβαιώνεται ότι το μωσαϊκό στον ελληνικό τάφο αναπαριστά τον μύθο της αρπαγής της από τον άρχοντα του Κάτω Κόσμου! Όλα τα Διεθνή Μέσα μιλάνε για αυτόν και επισημαίνουν ότι η εντυπωσιακή παράσταση στο ψηφιδωτό του τύμβου Καστά σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία συνδέεται με τον θάνατο και συναντάται και σε άλλους τάφους όπως, σε τοιχογραφία στο μακεδονικό βασιλικό τάφο του πατέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου, του Φίλιππου Β' στη Βεργίνα.

Παρακολούθησε την τρισδιάστατη απεικόνιση του τάφου εδώ

Με τον Ερμή ανάδρομο ο Ηλίας Ψινάκης πήρε πίσω το... «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»

Με τον διελαύνοντα Ερμή (νέα, δηλώσεις) σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό (ξαφνικές, παταγώδεις αποκαλύψεις) του Ηλία Ψινάκη τον γύρο των media έκανε η είδηση ότι ο Ηλίας Ψινάκης κήρυξε σε πτώχευση τον Δήμο Μαραθώνα. «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» ήταν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη που αναπαράχθηκαν από τα ΜΜΕ και έσπειραν τον πανικό στους εργαζόμενους του Δήμου. Όμως, με τον Ερμή ανάδρομο ισχύει η παροιμία «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις». Οι αναθεωρήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι στο φόρτε τους και έτσι, μετά τη δημόσια «κήρυξη» του δήμου Μαραθώνα σε πτώχευση από τον Ηλία Ψινάκη ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε «κανένας φορέας γενικής κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κηρύξει πτώχευση». Εν συνεχεία, ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε ότι έκανε λόγο για πτώχευση, τονίζοντας ότι: «Αν κάποιος το έγραψε και άλλα μέσα το αναπαρήγαγαν είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν συνηθίζω να διαψεύσω... αλλά χθες είπα συγκεκριμένα πράγματα».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved