Αστρολογική επικαιρότητα, 11/10: Εντυπωσιακό σχέδιο αναπαράστασης της Πύλης των Καρυάτιδων της Αμφίπολης

Το σχέδιο αναπαράστασης της Πύλης των Καρυάτιδων του ζωγράφου Γεράσιμου Γερολυμάτου και η ζήλεια του Ντίνου Χριστιανόπουλου για τον Σαμαρά

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/10: Εντυπωσιακό σχέδιο αναπαράστασης της Πύλης των Καρυάτιδων της Αμφίπολης

Αμφίπολη: Εντυπωσιακό σχέδιο αναπαράστασης αποκαλύπτει όλη την μεγαλοπρέπεια των Καρυάτιδων

Χωρίς υπολογιστή το συγκλονιστικό σκίτσο! Το Μεσουράνημα της Σεληνιακής Έκλειψης στις 8/10, πραγματοποιώντας σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας, τον πλανήτη της αποκάλυψης, προμήνυε όπως έχουμε γράψει στους Χρησμούς Οκτωβρίου 2014 ανακαλύψεις που θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη. Υπό αυτή την επιρροή, το γύρο του κόσμου κάνει σχέδιο που αποκαλύπτει πως ήταν η Πύλη των Καρυάτιδων όταν χτίστηκε ο τάφος στο λόφο Καστά. Το σχέδιο αναπαράστασης επιμελήθηκε ο ζωγράφος Γεράσιμος Γερολυμάτος με μολύβι και μελάνι σε ένα χαρτόνι και δείχνει την Ιωνική Θύρα και πύλη των Καρυάτιδων, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να δει πως ήταν την στιγμή που ολοκληρώθηκαν και να θαυμάσει τη μεγαλοπρέπειά τους!

Ποιος μπορεί να ζηλεύει τον Αντώνη Σαμαρά;

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος και από χθες 10 Οκτωβρίου 2014 μπήκε ξανά στον Ζυγό. Στην επικαιρότητα θα βρεθούν εκ νέου ειδήσεις και λόγια που σχετίζονται με το ζώδιο του Ζυγού δηλαδή σε σχέση με γάμους, δικηγόρους, δίκες και νομικά θέματα. Επιπλέον, λόγω της ανάδρομης φοράς του Ερμή, που δείχνει προβλήματα και παρεξηγήσεις, ίσως η περίφημη ψήφος εμπιστοσύνης που είναι φύσης Ζυγού γυρίσει μπούμερανκ για αυτόν που τη ζήτησε. Ο Αντώνης Σαμαράς δηλαδή δεν είναι σε μια περίοδο που θα τον ζήλευε κανείς. Ωστόσο, λίγες μέρες νωρίτερα ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος είπε στον πρωθυπουργό «Σε ζηλεύω... για τη σπουδαία προγιαγιά που είχες» (την Πηνελόπη Δέλτα). Όταν ο Αντώνης Σαμαράς ρώτησε τη γνώμη του για το πρόσωπο του, δεδομένου ότι τότε ο Ερμής ήταν στον Σκορπιό, που αγάπα τις φαρμακερές ατάκες, του απάντησε: «Σου είπα, είχες μια σπουδαία προγιαγιά. Τίποτα άλλο».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved