Αστρολογική επικαιρότητα, 10/10: Αστρολογική επιβεβαίωση για το προσθετικό χέρι με αίσθηση αφής

Το «βιονικό χέρι» ως επίτευγμα της Σεληνιακής Έκλειψης στον Κριό και η «προληπτική στήριξη» της Ελλάδας κατά την κα Λαγκάρντ

Αστρολογική επικαιρότητα, 10/10: Αστρολογική επιβεβαίωση για το προσθετικό χέρι με αίσθηση αφής

Αστρολογική επιβεβαίωση: «Βιονικό χέρι» επίτευγμα της Σεληνιακής Έκλειψης στον Κριό

Δάκτυλα με «μυαλωμένη αφή»! Η εμπλοκή του ανατρεπτικού Ουρανού στην Σεληνιακή Έκλειψη στις 8/10 σηματοδοτεί ανακαλύψεις και ιδιαίτερα σε ιατρικό επίπεδο γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου 2014 στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Έτσι, στους παλμούς της Έκλειψης στον Κριό στην 15η μοίρα (Δίδυμοι – χέρια) για πρώτη φορά ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα προσθετικό, τεχνητό χέρι με αίσθηση αφής και μάλιστα με μεγάλη ευαισθησία και φυσικότητα. Σύμφωνα, με τον επικεφαλής της έρευνας, καθηγητή βιοϊατρικής μηχανικής, Ντάστιν Τάιλερ του Πανεπιστημίου Case Western Reserve του Οχάιο, ο ακρωτηριασμένος άνθρωπος θα μπορεί πια να πιάνει με το τεχνητό χέρι του κάτι τόσο μαλακό, όσο ένα κομμάτι βαμβάκι και να το νιώθει, να αισθάνεται μια σταγόνα νερού να πέφτει πάνω του, να βάζει οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του και να πιάνει ένα κεράσι χωρίς να το λιώνει. Μια σπουδαία ανακάλυψη που ανοίγει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το δρόμο για ένα τεχνητό-ρομποτικό άκρο που θα ενσωματώνεται πλήρως στο ανθρώπινο σώμα.

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο μνημόνιο για... προληπτική στήριξη

«Αδειάζει» το Σαμαρά! Με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 8/10 να ενεργοποιεί το δυσαρμονικό τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο του Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Η συγκεκριμένη όψη δείχνει απογοητεύσεις από γυναίκες, σε σχέση με οικονομικά θέματα, διάψευση της προσδοκίας ή εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του ενώ μπορεί να βγάλει και αποκαλύψεις -σημεία και τέρατα- σε σχέση με οικονομικές ατασθαλίες ή παρατυπίες. Για αρχή, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Bloomberg, ότι η χώρα μας μπορεί να τα καταφέρει χωρίς στήριξη (χωρίς ΔΝΤ), τον «άδειασε» κανονικά. Η κυρία Λαγκάρντ έδειξε ότι πρόθεση του ΔΝΤ είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το τέλος των μνημονίων, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ανάγκη «προληπτικής στήριξης» (μνημονίου) από τους επισήμους πιστωτές της, συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ. Δύσκολα τα πράγματα για τον Σαμαρά που βρίσκεται σε μια φάση κατά την οποία μάλλον θα τον «αδειάσουν» και άλλοι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved