Αστρολογική επικαιρότητα, 9/10: Bloomberg - Ο Σαμαράς και οι «ανεμοδαρμένοι» άνεργοι

Τα σχόλια του πρακτορείου Bloomberg μετά το μήνυμα ισχύος και ανάπτυξης του Σαμαρά και τα τελευταία λόγια του Τσε Γκεβάρα

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/10: Bloomberg - Ο Σαμαράς και οι «ανεμοδαρμένοι» άνεργοι

Bloomberg: Ο Σαμαράς υπόσχεται ανάπτυξη αλλά οι άνεργοι παραμένουν... ανεμοδαρμένοι

Δυσπιστία στις υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg. Ο διελαύνων Ερμής στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα της Ελλάδος δείχνει δημοσιεύματα που πάνε κόντρα σε μια μεγάλη προσωπικότητα της χώρας. Το πρακτορείο Bloomberg, με αφορμή το μήνυμα ισχύος και ανάπτυξης του Αντώνη Σαμαρά στην καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος» πριν λίγες μέρες, υποστηρίζει ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ανεργία που μαστίζει την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι άνεργοι της χώρας του παραμένουν «ανεμοδαρμένοι» παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησής του. Επιπλέον, τονίζει ότι η ανεργία είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις ενώ αναφέρει ότι παρά τις προσπάθειες προσέλκυσης επενδυτών οι ψυχροί αριθμοί δείχνουν πως το 27% της ανεργίας (λίγο πιο κάτω τον Ιούλιο), απέχει πολύ από το 11,5% του μέσου όρου της Ευρωζώνης.

Ο Ερμής στο Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο τα τελευταία λόγια του Τσε Γκεβάρα

Μια ψυχή που εξακολουθεί να ζει 47 χρόνια μετά! Λόγια ενός δολοφονημένου μαχητή (Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό) έρχονται στην επικαιρότητα. Σαν σήμερα 9 Οκτωβρίου του 1967 έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Βολιβιανού στρατού σε ηλικία 39 ετών ο Τσε Γκεβάρα. Ο άνθρωπος - σύμβολο των εξεγερμένων σε όλη την υφήλιο, ακόμα και μετά από 47 χρόνια από την δολοφονία του, εξακολουθεί να αποτελεί την επιτομή της επαναστατικότητας και για αυτό διάφοροι ερευνητές συνεχίζουν να μελετούν τη ζωή σου. Ο Φέλιξ Ροδρίγκες, ο τότε επικεφαλής πράκτορας της CIA, στην πρώτη επαφή που είχε με τον Γκεβάρα, όπως υποστήριξε, του είπε «Σε θαυμάζω, ήρθα να σου μιλήσω, όχι να σε ανακρίνω» και εκείνος του απάντησε «κανείς δε μου μιλάει, κανείς δε με ανακρίνει». Όταν ο πράκτορας επέστρεψε για να τον ενημερώσει ότι τελικά θα εκτελείτο, του ζήτησε αν ήθελε να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην οικογένειά του. Τότε, σύμφωνα με τον Κουβανό πράκτορα, ο Γκεβάρα τον κοίταξε και του είπε να πει στη γυναίκα του να παντρευτεί ξανά και να προσπαθήσει να γίνει ευτυχισμένη. Συνολικά 9 σφαίρες «τρύπησαν» στον Τσε Γκεβάρα στο θώρακα και το στήθος. Λίγο πριν δολοφονηθεί από το λοχία Μάριο Τεράν φώναξε: «Πυροβολήστε με δειλοί. Θα σκοτώσετε μόνο έναν άνθρωπο, όχι τις ιδέες μου».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved