Αστρολογική επικαιρότητα, 7/10: Τo ξεχωριστό δώρο στο Βλαντιμίρ Πούτιν για τα γενέθλιά του

Η έκθεση πινάκων που απεικονίζουν τους άθλους του... Πούτιν και το μήνυμα δύναμης του παιδιάτρου που δίνει καθημερινή μάχη στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/10: Τo ξεχωριστό δώρο στο Βλαντιμίρ Πούτιν για τα γενέθλιά του

Ο Πούτιν έχει γενέθλια και.... έγινε Ηρακλής!

Οι 12 άθλοι του Πούτιν! Με τον Ερμή στον υδάτινο και συναισθηματικό Σκορπιό τα μηνύματα που στέλνονται έχουν στόχο την ψυχή, το συναίσθημα, το υποσυνείδητο, το κέντρο δηλαδή των ασυνείδητων αποφάσεων του ανθρώπου. Σήμερα, 7 Οκτωβρίου ο Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται 62 ετών και ήδη έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο αφιερωμένο στην ανδρεία του. Χθες εγκαινιάστηκε μια ζωγραφική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνον και την γενναιότητα του στους πίνακες της οποίας απεικονίζεται ως Ηρακλής που μάχεται για το καλό της Ρωσίας στέλνοντας το μήνυμα στους πάντες ότι ο Ρώσος Πρόεδρος είναι τόσο δυνατός όσο και ο Ημίθεος. Απόπειρα διαμόρφωσης γνώμης ή βαθιά αλήθεια; Ο Ερμής στον Σκορπιό εξυπηρετεί και τα δύο. Τα εκθέματα είναι 12 όπως και οι άθλοι του Ηρακλή και έχουν την εξής σειρά: 1: Το Λιοντάρι της Νεμέας - O Πούτιν σκοτώνει τρομοκράτες. 2. Η Λερναία Ύδρα - Η Ιαπωνία, η Ε.Ε., και ο Καναδάς απειλούν τον Βλαδίμηρο. 3. Το ελάφι της Κερύνειας - Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Sochi. 4. Ο Ερυμάνθιος Κάπρος - Η μάχη με τους Ολιγάρχες. 5.Οι στάβλοι του Αυγεία - Πολεμώντας τη διαφθορά. 6. Οι Στυμφαλίδες Όρνιθες - Ο Πούτιν δεν επέτρεψε την επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία. 7.Ο Ταύρος της Κρήτης - Κερδίζοντας την Κριμαία. 8.Τα άλογα του Διομήδη - Ο Πούτιν δεν αγόρασε τα γαλλικά πλοία Mistral (στη φωτογραφία αναχαιτίζει αμερικανικά αεροσκάφη). 9. Η ζώνη της Ιππολύτης - Ο αγωγός South Stream. 10. Τα βόδια του Γηρυόνη - Η συμφωνία για αέριο με την Κίνα. 11. Τα μήλα των Εσπερίδων - Τελικά συμφώνησε για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία. 12. Ο Κέρβερος - Η «μάχη» με τις ΗΠΑ που φαίνεται πως δεν θα λήξει ποτέ.

Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Ηρακλείου δίνει μαθήματα δύναμης και αντοχής

Συγκλόνισε την Κρήτη και έγινε viral! Ο Ερμής στο Σκορπιό δεν δείχνει μόνο θανατηφόρες ατάκες και βιβλία ή συνεντεύξεις - κολάφους φέρνει στο προσκήνιο και μηνύματα ψυχής. Κάπως έτσι παιδίατρος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έγραψε ένα κείμενο που ανήρτησε στα social media για να βοηθήσει τους νέους γιατρούς και μαθητές να έχουν τη δύναμη να αναμετρηθούν με το κακό που υπάρχει στο δικό τους χώρο και να αποδείξουν ότι το 'χουν μέσα τους να γίνουν γιατροί τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Το κείμενο της ξεκινά, περιγράφοντας μια Κυριακή της στο νοσοκομείο. Μιλά για τα παιδιά που είναι διασωληνωμένα, για αυτά που κέρδισαν τη μάχη με το θάνατο κι άλλα που έχουν χάσει τη μάχη με τη ζωή, για τις μητέρες που κλαίνε, για τους γονείς που παραπονιούνται ότι πληρώνουν και οι γιατροί δεν είναι πάνω από το παιδί τους, για τις σειρήνες των ασθενοφόρων που ουρλιάζουν και οι γιατροί τρέχουν να συνδράμουν αλλά και τις εφημερίδες που βάζουν όλους τους γιατρούς στο ίδιο σακί. Περιγραφεί μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει και στο τέλος εξομολογείται: «Ναι, σε πείσμα όλων μ' αρέσει η δουλειά μου και θέλω να το αποδεικνύω καθημερινά. Στους νέους γιατρούς, τους μαθητές μου, το τονίζω αυτό. Μην περιμένετε να σας επιβάλλουν την όρεξη και την αγάπη στην Ιατρική. Αποδείξτε ότι το 'χετε μέσα σας... Τότε όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα... Τότε θα μπορείτε να σκίζετε άνετα τις εφημερίδες και υπερήφανα να ξεχωρίζετε από αυτά που δεν σας αγγίζουν και δεν σας αφορούν....».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved