Αστρολογική επικαιρότητα, 5/10: Ο Γιούρι Γκέλερ εξηγεί γιατί λυγίζει το iphone 6!

Ο Γιούρι λυγίζει το iphone 6, οι celebrities επιδίδονται σε γεννητούρια, και οι μοτοσυκλετιστές κάνουν μοτοπορεία...

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/10: Ο Γιούρι Γκέλερ εξηγεί γιατί λυγίζει το iphone 6!

Ο Γιούρι Γκέλερ αφού λύγισε το iphone 6 εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό

Παράτησε τα κουτάλια και έπιασε το iphone 6! Ο διάσημος Γιούρι Γκέλερ μετά την παγκόσμια επιτυχία του να λυγίζει κουτάλια κατάφερε να λυγίσει και το νέο iphone 6. Αν και παραμένει μυστήριο πως το καταφέρνει εντούτοις αυτό που δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά ήταν αυτά που είπε για το iphone 6. Ο μάγος της σκέψης υποστήριξε ότι νέο έξυπνο τηλέφωνο δεν λυγίζει γιατί είναι λεπτό και εύκαμπτο αλλά γιατί «κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια από τον ενθουσιασμό των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγόρασαν το iPhone έχει ξυπνήσει τις δυνάμεις του μυαλού τους και έκανε τα τηλέφωνα να λυγίσουν».
Γιούρι, ο Ερμής στον Σκορπιό υποδεικνύει εξηγήσεις που εκτός από ευρηματικές είναι και πειστικές και η δική σου μπορεί να είναι ευρηματική αλλά δεν πείθει. Πως αυτή η δύναμη ξύπνησε χωρίς να πουν «λύγισε, λύγισε iphone 6»;

Τα διάσημα ζευγάρια που θα γίνουν γονείς μέσα στο 2015

Περιμένουν τον πελαργό! Ο Δίας στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με τα λαμπερά πρόσωπα αλλά και τα παιδιά, δείχνει αφενός αύξηση των γεννήσεων και αφετέρου ότι τα φώτα της προβολής θα είναι στραμμένα επάνω τους. Οι σταρ και τα διάσημα ζευγάρια που μετράνε μόνο μήνες μέχρι να κρατήσουν τα παιδιά στην αγκαλιά τους είναι Shakira και Piquet, Milla Jovovich και Paul Anderson, Liv Tyler και Dave, Gardner Zoe Saldana και Marco Perego και τέλος το πριγκιπικό ζεύγος του Μπάκιγχαμ Πρίγκιπας William και Kate Middleton . Όμως και στην ελληνική showbiz θα έχουμε γεννητούρια το 2015. Έγκυος είναι η Θεοφανία Παπαθωμά, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Κέλλυ Κελεκίδου... προς το παρόν.

Η Σελήνη στον Υδροχόο υψώνει πλακάτ για τη μοτοπορεία διαμαρτυρίας

Φορούν το κράνος τους, βάζουν μπρος και διαμαρτύρονται! Ο Υδροχόος είναι παιδί της αντίδρασης και της διαμαρτυρίας και με τη Σελήνη σήμερα στο εν λόγω ζώδιο χιλιάδες αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές διοργανώνουν μοτοπορεία και στη συνέχεια κατάθεση ψηφίσματος στην Βουλή για θέματα που χρόνια απασχολούν τους μοτοσικλετιστές και παραμένουν άλυτα από το κράτος. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στο λιμάνι του Πειραιά απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά. Από εκεί η πομπή θα αναχωρήσει στις 12:30 για το Σύνταγμα όπου πρόκειται να κατατεθεί ψήφισμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved