Αστρολογική επικαιρότητα, 3/10: Η Αμάλ Αλαμουντίν καταφθάνει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα

Η τριήμερη επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που ετοιμάζονταν κατά ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/10: Η Αμάλ Αλαμουντίν καταφθάνει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα

Έρχεται Αθήνα η νεόνυμφη κυρία Κλούνεϊ - Ποιο είναι το γαμήλιο δώρο που θα της προσφέρει ο Αντώνης Σαμαράς;

Η Αμάλ Αλαμουντίν θα αναλάβει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθώς είναι επιφανής δικηγόρος η οποία συνεργάζεται και με τον ΟΗΕ. Η Αλαμουντίν θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για τρεις μέρες αλλά όπως προστάζει ο διελαύνων Ερμής (πληροφορίες, επισκέψεις) στον Σκορπιό (μυστικότητα) η άφιξή της κρατείται μυστική, καθώς έχει διαμηνύσει ότι θέλει να γίνει με διακριτικότητα. Στην Αλαμουντίν που έρχεται στην Αθήνα λίγα 24ωρα μετά τον μυθικό της γάμο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην Βενετία, ο πρωθυπουργός θα προσφέρει ένα γαμήλιο συμβολικό δώρο. Με την Αφροδίτη (δώρα) στο Ζυγό (συντροφικότητα, δικαιοσύνη) θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο αγαλματάκι με την Ήρα, την προστάτιδα του γάμου ή τη Θέμιδα, τη Θεά της δικαιοσύνης. Όμως, το δώρο ανήκει στη φύση του Ερμή (γνώση) και είναι ένα βιβλίο με τον Παρθενώνα και τα αγάλματα που λείπουν από το παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού. Η μάχη που καλείται να δώσει η καλλονή δικηγόρος είναι δύσκολη και ως τώρα κάνεις δεν τη κέρδισε. Λόγω του ότι ο Ερμής από διέλευση βρίσκεται στον διεισδυτικό Σκορπιό ίσως το δώρο συμβολίζει την βαθιά και επίπονη έρευνα που χρειάζεται να κάνει η Αλαμουντίν πριν ξεκινήσει την όποια διεκδίκηση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη

Το μεγάλο χτύπημα σχεδιαζόταν για τις 4 Οκτωβρίου! «Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει συναγερμό ή κατάσταση επιφυλακής στα σώματα ασφαλείας ή το στρατό» γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου και σε συναγερμό είναι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τον εντοπισμό γιάφκας στον Βύρωνα. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στις επίσημες ανακοινώσεις δήλωσε ότι οι τρομοκράτες είχαν ως στόχους τη Νέα Δημοκρατία, τον εφοπλιστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα, τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη και την πολυεθνική εταιρεία Siemens.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved