Αστρολογική επικαιρότητα, 20/9: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπάλληλος της Βικτόρια!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ... υπάλληλος της Βικτόρια και νέο ρεκόρ Γκίνες για τον Έμινεμ!

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/9: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπάλληλος της Βικτόρια!

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ο Έμινεμ!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ! Με τον Άρη (πρωτιά) σε σύνοδο με τον Ουρανό (ανεξέλεγκτη) στο γενέθλιο ωροσκόπιο του ο Αμερικανός ράπερ Έμινεμ το έχει να κάνει... θραύση! Κατέχει σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες, το ρεκόρ σε πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας ενός δίσκου καθώς το «The Marshall Mathers LP" πούλησε 1,76 εκατομμύρια αντίγραφα.
Αυτή την περίοδο με τον διελαύνοντα Ουρανό στον Κριό (σαρωτική επιτυχία) στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη – Ουρανού (απίστευτο ρεκόρ) μπαίνει πάλι στο βιβλίο Γκίνες! Αυτή τη φορά για το τραγούδι με τις περισσότερες λέξεις στον κόσμο! 1560 λέξεις κατάφερε ο διάσημος ράπερ και στρίμωξε μέσα στο τραγούδι με τίτλο «Rap God». Και δεν είναι μόνο αυτό. Το τραγούδησε μέσα σε χρόνο 6 λεπτών και 4 δευτερολέπτων! Αδιαμφισβήτητο ταλέντο!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ... υπάλληλος στο κατάστημα της Βικτόρια!

Είναι όμορφος, είναι εργατικός και είναι Ταύρος! Η multitasking Αφροδίτη του στους Διδύμους δείχνει ότι βγάζει χρήματα από εκατό μεριές αλλά ότι είναι και λιγάκι... άπιστος (όσο πατά η γάτα...). Ο ωροσκόπος του όμως είναι στον Καρκίνο και η οικογένεια είναι για αυτόν πάνω από όλα!
Η γυναίκα του στο ωροσκόπιό του συμβολίζεται από τον ψυχρό αλλά επιτυχημένο Κρόνο και δεν είναι άλλη από την Βικτόρια Μπέκαμ που έχει αποδείξει ότι διαθέτει έντονη επιχειρηματική λογική ως σχεδιάστρια μόδας και έχει δημιουργήσει ένα ομώνυμο brand που πέρυσι σημείωσε 30 εκατομμύρια λίρες σε πωλήσεις.
Αυτή την εποχή η δυναμική Κριός ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην πολυσύχναστη Dover Street του Λονδίνου και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και την υποδοχή των πελατών. Με την Βικτόρια να έχει τον πρώτο λόγο στη δουλειά της, θα αντέξει ο αιώνιος πρωταγωνιστής των γηπέδων ως υπάλληλος της; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον Ντέιβιντ!


Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved