Αστρολογική επικαιρότητα, 17/9: Η Lady Gaga καταφτάνει σήμερα στην Αθήνα

Η άφιξη της Lady Gaga στην Αθήνα για τη μεγάλη της συναυλία στο ΟΑΚΑ κι ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο στην πρεμιέρα του Champions League

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/9: Η Lady Gaga καταφτάνει σήμερα στην Αθήνα

Στην Αθήνα σήμερα η Lady Gaga – «συναγερμός» στους θαυμαστές της

Στις 18:45 πατάει το πόδι της Αθήνα! Με τον διευλαύνοντα Δία (περιοδεία) στον Λέοντα (φαντασμαγορική) σε θετική όψη με τον ξεσηκωτικό και πρωτοπόρο Ήλιο της στον Κριό, η διάσημη τραγουδίστρια, Lady Gaga, έχει ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία που φέρει τον τίτλο «Art Rave: The Art pop Ball Tour» και για πολλούς είναι το πλέον ξεχωριστό καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού και φθινοπώρου. Σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο, όψη που ευνοεί το κοινό να δώσει την προσοχή του σε γυναίκες, η Lady Gaga θα προσγειωθεί στις 18: 45 με ιδιωτικό αεροσκάφος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει της μεγάλης συναυλίας της την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Οι θαυμαστές της, τα «τερατάκια» όπως η ίδια τους αποκαλεί, θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της! Στο μεταξύ στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι εργασίες για το στήσιμο της σκηνής «Χοντρή κυρία», μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο στην οποία θα ανέβει την Παρασκευή στις 21:00 για να δώσει την εντυπωσιακή συναυλία της οποίας τα δεύτερα, πιο ακριβά εισιτήρια των 104,5 ευρώ έχουν ήδη εξαντληθεί!

(Λίγο πριν τη Lady Gaga στη σκηνή θα βρίσκεται ο Άλεξ Καββαδίας - διάβασε στο gossip-tv.gr τη συνέντευξή του, λίγες ώρες πριν τη συναυλία!)

Update: Ως «Αφροδίτη» προσγειώθηκε η Gaga στην Αθήνα

{youtube}S1kTsMEFj1U{/youtube}

Στα Διεθνή ΜΜΕ ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρεμιέρα – Όνειρο! «Η δημόσια εικόνα της χώρας θα πάρει πόντους από επιστημονικά, αθλητικά ή καλλιτεχνικά επιτεύγματα» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου και στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στράφηκαν χθες οι προβολείς της Ευρώπης. Τα Ισπανικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ολυμπιακό για τη θριαμβευτική νίκη επί της Ατλέτικο στην πρεμιέρα του Champions League και εμφανίζονται προβληματισμένα αλλά και καυστικά για την περσινή φιναλίστ. «Οι Ερυθρόλευκοι δυσκόλεψαν τη ζωή της Ατλέτικο. Με τρία σημαντικά γκολ ο Ολυμπιακός επισκίασε την πρεμιέρα της Ατλέτικο στο Champions League. Θρίαμβος για την ομάδα του Μίτσελ» ήταν ένα από τα σχόλια ενώ το Uefa.com: σημείωσε «Ο Ολυμπιακός έριξε αναίσθητη την Ατλέτικο σε ένα θρίλερ με πέντε γκολ».

Διάβασε επίσης στο όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα στο onsports.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved