Αστρολογική επικαιρότητα, 15/9: Η Χίλαρι, η Iowa, η Προεδρία και οι… μπριζόλες!

Το μυστήριο της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ και η νίκη της Κεντροαριστεράς στις βουλευτικές εκλογές της Σουηδίας

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/9: Η Χίλαρι, η Iowa, η Προεδρία και οι… μπριζόλες!

Η Χίλαρι, η Iowa, η Προεδρία και οι... μπριζόλες!

Η Χίλαρι Κλίντον, ως Σκορπιός, ξέρει να δημιουργεί μυστήριο γύρω της. Ως εκ τούτου, ακόμα κρατά μυστικό από τους οπαδούς της, αν θα βάλει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ, το 2016. Από επικοινωνιακής άποψης, όταν μια είδηση πέφτει ως σαν κεραυνός εν αιθρία, δημιουργείται πάταγος και γι' αυτό προς το παρόν η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι δεν έχει στο νου της τις εκλογές. «Έχω πολλά πράγματα που με απασχολούν τώρα ...», άρχισε την ομιλία της η Χίλαρι στην εκδήλωση «Steak Fry» στην Iowa. «Πρώτα απ' όλα, ο Μπιλ και εγώ είμαστε σε αναμονή της γέννησης του εγγονιού μας. Τηλεφωνώ στην Τσέλσι κάθε πέντε λεπτά για να δούμε πώς πάει», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. (Η κόρη τους Τσέλσι περιμένει παιδί το φθινόπωρο.) «Και στη συνέχεια, βέβαια, υπάρχει κι αυτό το θέμα. Είναι αλήθεια, το σκέφτομαι. Αλλά σήμερα, ήρθα για τις μπριζόλες» δήλωσε αστειευόμενη. Το κατέχει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι!

Σουηδία: Νίκη της Κεντροαριστεράς στις βουλευτικές εκλογές – Έντονη ανησυχία από την άνοδο της Ακροδεξιάς

Όσο πάνε και πληθαίνουν οι ευρωσκεπτικιστές! «Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό σημαίνει πως ο Ουρανός (επανάσταση, αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις) γίνεται mainstream» γράφαμε το 2011 στον άρθρο «Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace» ενώ στην Αστρολογική Επικαιρότητα, 19/5 είχαμε επισημάνει ότι «από το Μάιο του 2010 ως το Μάρτιο του 2019 θα δούμε στην πολιτική σκηνή την άνοδο των άκρων και ως εκ τούτου μεγάλο ποσοστό του νέου ευρωκοινοβουλίου θα απαρτίζεται από εθνικιστικά, ακροδεξιά και αριστερά κόμματα ή όπως συνηθίζεται πλέον να τους αποκαλούν "εθνικιστές και λαϊκιστές" ή "ευρωσκεπτικιστές"». Δεν εκπλήσσει καθόλου λοιπόν που στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Σουηδία, η Κεντροαριστερά εξασφάλισε τις περισσότερες έδρες ενώ το Ακροδεξιό κι αντιμεταναστευτικό κόμμα, «Δημοκράτες της Σουηδίας» κατέλαβε την 3η θέση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved