Αστρολογική επικαιρότητα, 29/7

Η Χαρούλα Αλεξίου φόρεσε πλαστικό γάντι στη συναυλία αλληλεγγύης στις απολυμένες καθαρίστριες και η ιδιόχειρη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα αλλάζει χέρια

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/7

Η Χαρούλα Αλεξίου στο πλευρό των υπαλλήλων καθαρισμού του Υπουργείου Οικονομικών: «Απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες»

Με τη διελαύνουσα Σελήνη, χθες, στο Λέοντα, το ζώδιο του θεάματος, των παραστάσεων και των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα για τη συναυλία αλληλεγγύης στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους». Η Χαρούλα Αλεξίου άνοιξε τη συναυλία δηλώνοντας ότι: «Απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες», φορώντας, μάλιστα, ένα πλαστικό γάντι στο χέρι της, ίδιο με αυτό που φορούσαν και οι πρώην καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στο τέλος της συναυλίας, οι απολυμένες ανέβηκαν μαζί της στη σκηνή και τραγούδησαν. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η Ρένα Δούρου και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΗΠΑ: Ιδιόχειρη επιστολή του Ομπάμα πωλείται προς 9.500 δολάρια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει τον γενέθλιο Ερμή του (γραπτά) στη 2η μοίρα του Λέοντα και με το διευλαύνοντα Δία (αναγνώριση, επιτυχία) να κάνει αυτές τις ημέρες όψη συνόδου με τον Ερμή του, μια επιστολή με την υπογραφή του πουλιέται προς 9.500 δολάρια. Η ιστορία έχει ως εξής: το 2011 ο Τζέσε Γκρέιντζερ, που είχε ζήσει χρόνια άστεγος, αποφάσισε να μοιραστεί τους προβληματισμούς του για το μέλλον και τις σπουδές του με τον Αμερικανό πρόεδρο. Τότε, ο Μπαράκ Ομπάμα του είχε απαντήσει με μια ιδιόχειρη επιστολή, στην όποια τον συμβούλευε να συνεχίσει τις σπουδές του και στη συνέχεια να αναζητήσει εργασία που θα σχετίζεται με την παροχή βοήθειας στους αστέγους. Η επιστολή έκλεινε με τη φράση: «Είμαι περήφανος για σένα. Διατήρησε την αποφασιστικότητα σου». Τρία χρόνια μετά, ο νεαρός Τζέσε πουλά την επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ προς 9.500 δολάρια, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποπληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου του «Winthrop», όπου φοιτά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved