Αστρολογική επικαιρότητα, 23/7

Οι κόντρες για τη βίλα του Ολλανδού βασιλιά στο Κρανίδι και η Σαντορίνη δεύτερη σε επιλογή στον κόσμο για ταξίδι του μέλιτος

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/7

Σάλος με τη βίλα του Ολλανδού βασιλιά στο Κρανίδι – Σύγκρουση στη Βουλή

«Στο προσκήνιο θα έρθουν ζητήματα με σπίτια διασήμων και μη» γράφουμε στα «Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουλίου» και στη Βουλή ξέσπασε άγρια κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τη βίλα του βασιλιά της Ολλανδίας, Βίλεμ Αλεξάντερ Κλάους, στο Κρανίδι. Το θέμα έφτασε στη Βουλή, μετά από καταγγελίες και σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη εκχώρηση δημόσιας παραλίας, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, προς όφελος της ιδιωτικής βίλας του Ολλανδού βασιλιά. Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Δορούφι και έχει συνολικό εμβαδόν 4.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας είχε αγοράσει το εν λόγω ακίνητο έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ρομαντισμός ανθεί στη Σαντορίνη: Δεύτερος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για ταξίδι του μέλιτος

Με το υδάτινο τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να σχηματίζεται σε κοσμικό επίπεδο αυτές τις ημέρες, ο ρομαντισμός είναι διάχυτος και το πιο ειδυλλιακό μέρος στην Ελλάδα, η Σαντορίνη έχει την τιμητική της. Σύμφωνα με το βρετανικό «101 Honeymoons», ο καλύτερος προορισμός για να συνδυάσει κανείς την περιπέτεια με το ρομαντισμό ή να κάνει ταξίδι του μέλιτος είναι αυτό το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, σε παγκόσμια κατάταξη, η Σαντορίνη, ως προορισμός, κατέχει τη δεύτερη θέση για νεόνυμφους, το Παρίσι την πρώτη, ενώ το Κάπρι της Ιταλίας την τρίτη. Χαρακτηριστικά, η Σαντορίνη αναφέρεται ως το απόλυτο νησί «όπου ο ρομαντισμός ανθεί κοντά στη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των τέλειων θόλων, όπου παντρεύονται το λευκό και το μπλε».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved