Αστρολογική επικαιρότητα, 20/7

Τα μεσογειακά «super foods» που χρησιμοποιεί η Δέσποινα Βανδή στη διατροφή της και το ωράριο των καταστημάτων για σήμερα, Κυριακή

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/7

Ποια είναι τα μεσογειακά «super foods» που αρέσουν στη Δέσποινα Βανδή;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό ότι γυμνάζεται συστηματικά, αφού έχει τον Άρη (δράση, γυμναστική) σε θετική όψη με τον Ήλιο της (προσωπικότητα). Επομένως, δεν είναι τυχαίο που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το καλογυμνασμένο σώμα, εξαιρώντας την υπέροχη φωνή της, για την οποία συμβάλλει θετικά ο καλλιτεχνικός Ποσειδώνας στο ωροσκόπιό της. Ως Καρκίνος, ζώδιο που σχετίζεται με τη διατροφή, την ενδιαφέρει πολύ η σύσταση των τροφών και δίνει μεγάλη σημασία στο καθημερινό της διαιτολόγιο. Σύμφωνα με τον διατροφολόγο της, σχεδόν σε καθημερινή βάση έχει στο μενού της τροφές που της δίνουν ενέργεια ενώ τα αγαπημένα της μεσογειακά «super foods», που έχουν συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του μεταβολισμού της, είναι τα παντζάρια, το σπανάκι και η ρόκα.

Κυριακή 20 Ιούλιου - Ανοιχτά τα καταστήματα

Η διερχόμενη Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, που σχετίζεται με τις αγορές και την απόκτηση αγαθών. Έτσι, τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου, θα είναι ανοιχτά από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ. Ωστόσο, λόγω αντιδράσεων από τα σωματεία εργαζομένων και τους εμπορικούς συλλόγους για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, πολλά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει οι θερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου. Αν επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας σήμερα, αποφύγετε τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, καθώς η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου προμηνύει δυσκολίες και κούραση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved