Αστρολογική επικαιρότητα, 13/7

Τα κλειστά καταστήματα σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μη τουριστικές περιοχές και η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη το 1985 στο Playboy που προκάλεσε

Αστρολογική επικαιρότητα, 13/7

ΕΣΕΕ: Κλειστά τα καταστήματα σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μη τουριστικές περιοχές

Η Σελήνη σήμερα στον ανατρεπτικό Υδροχόο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ (Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου) αντέδρασε στην υπουργική απόφαση που επιτρέπει την κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. Σε δέκα περιοχές της χώρας αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα καταστήματα σήμερα, 13 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, και οι καταστηματάρχες ψήφισαν την άμεση κατάθεση αίτησης για ακύρωση της υπουργικής απόφασης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ κρίνει ότι η λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο δεν είναι παρά το τελικό χτύπημα για τον αφανισμό της μικρομεσαίας ελληνικής εμπορικής επιχείρησης. Στις δράσεις που αποφασίστηκαν, συμπεριλαμβάνονται η αίτηση ακύρωσης της υπουργικής απόφασης, η ενημέρωση των πολιτών και οι επισκέψεις σε αρχηγούς κομμάτων, υπουργούς, βουλευτές, μητροπολίτες και στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο. Ένα σημαντικό μέρος του αγώνα της ΕΣΕΕ δικαιώθηκε και έτσι τα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μη τουριστικές περιοχές θα παραμείνουν για σήμερα κλειστά.

1985, η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη. Κύμα αντιδράσεων ακόμα και στη βουλή.

laskari

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στο προσκήνιο έρχονται θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν ή αφορούν σταρ που έχουν αφήσει στο χώρο τους τη δική τους ιστορία. Παράλληλα, η παρουσία της Σελήνης σήμερα στον Υδροχόο αγαπά τις προκλήσεις, τις ανατροπές και τις «προχώ»... καταστάσεις. Υπό το φως αυτών, στην επικαιρότητα βρίσκεται η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη που άφησε εποχή και προκάλεσε αντιδράσεις όσο καμία άλλη. Το 1985, η Τοξότης ηθοποιός με τη γενέθλια Αφροδίτη (ομορφιά) στον Υδροχόο (σοκ, δημοσιότητα) και τον γενέθλιο Άρη (σεξουαλικότητα) σε αντίθεση με τον Ουρανό (αντιδράσεις, προκλήσεις), φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Playboy». Το τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς, προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, επειδή η καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο, χωρίς την άδεια των Αρχών. Το γεγονός όμως εκείνο δεν εμπόδισε το «Playboy» να σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων, πράγμα που για πολλούς οφείλεται κυρίως στις πόζες της Ζωής Λάσκαρη, που ως και σήμερα θεωρούνται άκρως προκλητικές!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved