Αστρολογική επικαιρότητα, 10/7

Ο Σέρχιο Ρομέρο, μετά τα δύο πέναλτι που έπιασε, στέλνει την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ, οι crackers, οι hackers και ο ρόλος τους στην ΕΛ. ΑΣ. και η θλίψη του Cristiano Ronaldo

Αστρολογική επικαιρότητα, 10/7

Η Αργεντινή πάει τελικό: Η απίστευτη υπόσχεση της γυναίκας του Ρομέρο στη Ριάνα.

Η Εθνική Αργεντινής, μετά τη νίκη – θρίλερ επί της Ολλανδίας στα πέναλτι, πάει στον τελικό του Μουντιάλ, για να αναμετρηθεί με τη Γερμανία, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρόκριση των Αργεντινών στον τελικό αποκάλυψε την απίστευτη «υπόσχεση» που έδωσε η Ελιάνα Γκουέρσιο, γυναίκα του τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ρομέρο, στη Ριάνα. Η γνωστή τραγουδίστρια Ριάνα, είχε γράψει στο Twitter της πως ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Σέρχιο, είναι πολύ όμορφος. Η Ελιάνα Γκουέρσιο που με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, στο γενέθλιο ωροσκόπιό της, έχει την τάση να σκανδαλίζει τόσο με τις κινήσεις της, όσο και τα λεγόμενα της, απάντησε: «Ριάνα, αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, σου δανείζω τον άνδρα μου για μία εβδομάδα».

Από crackers... hackers της ελληνικής αστυνομίας.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης που συνδέεται με την τεχνολογία, συναντά τον πρωτοπόρο και πολεμοχαρή Κριό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι «επιθέσεις» στο διαδίκτυο να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι «crackers» και οι «hackers» κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά υπηρετούν διαφορετικό σκοπό, με γνώρισμα, όμως, πάντα την «επίθεση». Σε αυτά τα πλαίσια, δύο νεαροί ηλικίας 16 και 19 χρονών αντίστοιχα, που είχαν κατηγορηθεί στο πρόσφατο παρελθόν τους για ξεχωριστές υποθέσεις «cracking», έγιναν ερευνητές (hackers) της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ: «Χρειαζόμαστε τέτοια παιδιά. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται στο διαδίκτυο. Βοηθούν τις έρευνες μας και μας συνδράμουν στην επίτευξη ενός καλού σκοπού. Είναι καλό να έχεις το μυαλό ενός πρώην «παρανόμου» στη φαρέτρα σου. Το ίδιο άλλωστε κάνουν μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις του εξωτερικού για να προστατευτούν, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;».

Μια θλιβερή απώλεια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με τον διελαύνοντα Κρόνο στον Σκορπιό, σε τετράγωνο με τον Ήλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Υδροχόο, όψη που δείχνει απώλειες που δημοσιοποιούνται, ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη, με τη διελαύνουσα Σελήνη (γυναίκα) στο Σκορπιό (θάνατος), έχασε τη γιαγιά του, που πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της άφησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα μαζικής δικτύωσης, αναρτώντας μια φωτογραφία του με το γιό του και την αγαπημένη του γιαγιά, ενώ έγραψε: «Γιαγιά, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Αναπαύσου εν ειρήνη. Φιλιά από όλα σου τα εγγόνια».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved