Αστρολογική επικαιρότητα, 9/7

Τα επεισόδια στη Βραζιλία μετά την ήττα με 7-1 από την Γερμανία, η πρωτοφανής κακοποίηση αδέσποτου σκύλου στην Κύπρο και οι φωτογραφίες-σοκ του National Enquirer με την Αντζελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/7

Στις φλόγες η Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό της από τη Γερμανία

Με το Ταυ τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα εν ενεργεία, σε κοσμικό επίπεδο, όψη που δείχνει ξέσπασμα εντάσεων και βίαιων ενεργειών, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του χθεσινοβραδινού ημιτελικού του Μουντιάλ, η διοργανώτρια Βραζιλία βρέθηκε ηττημένη από τη Γερμανία, με 7-1. Οι οπαδοί της Σελεσάο αντέδρασαν άγρια, καταστρέφοντας και καίγοντας δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, ως αντίδραση για την ήττα της ομάδας τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha» του Σάο Πάολο, μετά το τέλος του ημιτελικού, άγνωστοι έβαλαν φωτιά κι έκαψαν τουλάχιστον 20 λεωφορεία, που ήταν σταθμευμένα σε γκαράζ, ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν ακόμα τρία λεωφορεία σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κύπρος: Σάλος με υπαλλήλους ξενοδοχείου που έριξαν σκύλο σε μηχανή πολτοποίησης

Γεγονότα που σοκάρουν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, πράγμα που αποδεικνύει και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, που κορυφώθηκε χθες. Αντιδράσεις και κοινωνική κατακραυγή, λοιπόν, έχει προκαλέσει η πολτοποίηση αδέσποτου σκύλου στην Κύπρο. Με τη δικαιολογία ότι «ενοχλούσε τους τουρίστες», δύο υπάλληλοι ξενοδοχείου στην περιοχή του Πρωταρά, στην Κύπρο, έριξαν ένα αδέσποτο σκυλάκι σε μηχανή πολτοποίησης χαρτοκιβωτίων. Το άτυχο ζώο εντόπισαν τουρίστες και το μετέφεραν με πολλά τραύματα σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, αλλά τελικά υπέκυψε.

Βίντεο – σοκ κάνει το γύρο του κόσμου με την Αντζελίνα Τζολί... υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

anjoliee

Με τον διελαύνοντα Ουρανό σε αρνητικές όψεις με τον Κρόνο στο ωροσκόπιο της Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτονται πράγματα που αποσκοπούν ή μπορούν να πλήξουν το κύρος της. Αυτές τις ημέρες, μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου «National Enquirer», το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με την ηθοποιό υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τον έμπορο ναρκωτικών, Φράνκλιν Μέγερ, με την άδεια της ηθοποιού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στις δημοσιεύσεις, τη δεκαετία του '90 και δείχνει εικόνες που σοκάρουν και σε καμία περίπτωση δε θυμίζουν την Αντζελίνα Τζολί που όλοι γνωρίζουν σήμερα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved