Αστρολογική επικαιρότητα, 6/7

Ποιον εκκεντρικό τρόπο βρήκαν κάποια μπαρ στη Μαγιόρκα να προσελκύσουν πελάτες και η αποκάλυψη για το πόσο καταστροφική μπορεί να γίνει μια πολυετής δίαιτα

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/7

Μαγιόρκα: Τα μπαρ δίνουν δωρεάν ποτό σε όσες κάνουν στοματικό σεξ δημόσια!

Η οικονομική κρίση, που σηματοδοτείται από την παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό, δεν μπορεί παρά να έχει αρνητικές προεκτάσεις τόσο σε ψυχικά όσο και σε σεξουαλικά ζητήματα, αφού και αυτοί οι τομείς εκπροσωπούνται από το ζώδιο του Σκορπιού. Κι αν λάβετε υπόψη σας ότι ο κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας (σεξ, κρυφό) βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό (προκλήσεις, ελευθερίες, φανερό) υποδηλώνει μια όψη, η οποία χαρακτηρίζεται από καταστάσεις που «ξεφεύγουν». Επομένως, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς για τον... εκκεντρικό τρόπο που βρήκαν επιχειρηματίες του διάσημου τουριστικού θερέτρου της Ισπανίας για να προσελκύσουν πελάτες. Μπαρ της περιοχής προσφέρουν δωρεάν ποτά σε όσες γυναίκες κάνουν στοματικό έρωτα στους θαμώνες δημοσίως, με σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο να επιβεβαιώνει την «προσφορά»! Φαίνεται οτι οι ιδιοκτήτες φοβήθηκαν μη νομίσουν οι τουρίστες ότι πρόκειται για φήμες!

Δημοσιογράφος σοκάρει: «Φοράω περούκα, τα δόντια μου είναι χαλασμένα κι ο θυροειδής μου υπολειτουργεί, εξαιτίας πολυετούς δίαιτας».

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της ομορφιάς, της καλοσύνης, του στυλ και της θηλυκότητας, το Ζυγό. Τί γίνεται όμως όταν αυτές οι αρετές εξομοιώνονται με ένα κοκαλιάρικο σώμα; Η δημοσιογράφος της Daily Mail, Σάρα Βάιν, με άρθρο της στη βρετανική εφημερίδα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανορεξία και τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς που πλασάρουν οι σταρ, δημοσιοποιώντας την προσωπική της μάχη με την ανορεξία. «Στα 48 μου φοράω περούκα, γιατί τα μαλλιά μου είναι λεπτά και τρομάζουν τα παιδιά, τα δόντια μου είναι χαλασμένα και μοιάζουν με 84χρονης και ο θυροειδής μου υπολειτουργεί, εξαιτίας της πολυετούς δίαιτας» εξομολογείται και επισημαίνει «ότι όσο ζούμε σε έναν κόσμο που θεοποιεί το αποστεωμένο γυναικείο σώμα και το αντιμετωπίζει ως την πιο πολυπόθητη αρετή, θα καταδικάζουμε όλες τις επόμενες γενιές κοριτσιών να ζουν μια ζωή αυτο-απέχθειας». Ας μην αφήνουμε λοιπόν την ευτυχία μας σε τέτοιες καταστροφικές αντιλήψεις. Ένας άνθρωπος που νιώθει άνετα με τον εαυτό του και ζει τη ζωή του, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει κανέναν, είναι πάντα ελκυστικός ανεξαρτήτως βάρους, σώματος ή μεγέθους μύτης. Το να είσαι ο εαυτός σου προσδίδει από μόνο του μια λάμψη και μια γοητεία που ξεπερνά... πόδια, γοφούς και μέση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved