Αστρολογική επικαιρότητα, 5/7

Ο γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Ξανθή Σταμουλάκη και η θαρραλέα 5χρονη που έσωσε την επιληπτική μητέρα της από τις φλόγες

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/7

Σήμερα ο γάμος του Παπασταθόπουλου, για τον οποίο είχαν πάρει φωτιά τα social media.

Όπου γάμος και χαρά, η Σελήνη στο Ζυγό πρώτη! Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την αγαπημένη της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που με το γκολ του στο 91΄του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα κόντεψε να το «σκάσει» από το γάμο (εάν τελικά κατάφερνε η Ελλάδα να προκριθεί στους 8 του Μουντιάλ) παντρεύεται κανονικά σήμερα, στις 19:30 το απόγευμα, με παρανυφάκι στο μυστήριο, την κορούλα του. Η διερχόμενη Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του γάμου, το Ζυγό, και η αντίθεσή της με τον Ουρανό δείχνει εκπλήξεις, αιφνιδιασμούς και δημοσιότητα, μάλλον με «on air» στιγμιότυπα στις τηλεοπτικές κάμερες. Πολύ πιθανόν να θέλουν να αποθανατίσουν την πεθερά του διεθνούς ποδοσφαιριστή, η οποία είχε δώσει τροφή για σχόλια στα social media με την απίστευτη ατάκα της: «Ας χάσει επιτέλους κάποιος το πέναλτι, τόσες προσκλήσεις μοιράσαμε, ρεζίλι θα γίνουμε» και με τα σχόλια των χρηστών να συμπληρώνουν: «Η βραδιά τελειώνει με τους Κοσταρικανούς και την πεθερά του Παπασταθόπουλου να πανηγυρίζει» ή «Η πεθερά του Παπασταθόπουλου έχει στείλει ήδη μια κάβα στον Γκέκα με μήνυμα: ευχαριστώ, να 'σαι καλά». Όπως και να 'χει εμείς του ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον» και πολλά... γκολ!

Μια πεντάχρονη έσωσε την επιληπτική μαμά της από βέβαιο θάνατο

O Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και στο προσκήνιο έρχονται θέματα με παιδιά και μαμάδες. Μάλιστα, λόγω της θετικής εμπλοκής του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σε ανάλογες καταστάσεις τις προηγούμενες μέρες, ο εν λόγω πλανήτης έχει το ρόλο του «από μηχανής θεού». Έτσι, μια πεντάχρονη στην Ουαλία έσωσε τη ζωή της μητέρας της όταν την έβγαλε, σε ημικωματώδη κατάσταση, από τη φλεγόμενη κουζίνα του σπιτιού τους. Η 23χρονη Άουμπουρν Ρίντερ που πάσχει από επιληψία ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ μαγείρευε. Η πεντάχρονη κόρη της μαζί με την εννέα ετών φίλη της μύρισαν καπνό, μπήκαν στην κουζίνα και γρήγορα τράβηξαν την άτυχη γυναίκα έξω. Στη συνέχεια, τηλεφώνησαν στη μητέρα της εννιάχρονης, η οποία έσπευσε σε βοήθεια. Η Άουμπουρν Ρίντερ αργότερα βρήκε τις αισθήσεις της και δήλωσε: «Έκαναν τα πάντα μόνες τους και τα κατάφεραν. Με έσωσαν».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved