Αστρολογική επικαιρότητα, 4/7

Η βοήθεια του ψυχολόγου στη Βραζιλία για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Κολομβία και η σύλληψη της αδελφής του Αλέκου Αλαβάνου για κλοπή καλλυντικών

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/7

Ψυχολόγος για την Εθνική Βραζιλίας – Τεράστια πίεση για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κολομβία

Η Βραζιλία απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει την Κολομβία, στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες του Μουντιάλ. Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο, όψη που δείχνει ασφυκτικές πιέσεις για επικράτηση και συγχρόνως βιαιότητες ακόμα και αρνητικές προεκτάσεις από αναμετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αφήνουν τα σημάδια τους. Έτσι, οι παίχτες της Εθνικής Βραζιλίας νιώθουν να κουβαλούν ένα τεράστιο βάρος στους ώμους τους, που δυσκολεύονται να διαχειριστούν. Και μόνο στη σκέψη του πρόωρου αποκλεισμού, οι παίχτες της Βραζιλίας τρέμουν και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου ώστε το ηθικό τους να μην καταρρακωθεί εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Κολομβία.

Η αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου συνελήφθη για κλοπή - 28 ώρες έμεινε στα κρατητήρια

Με τον διελαύνοντα Άρη (περιπέτεια) να ενεργοποιεί την αντίθεση Αφροδίτης (αδελφή) – Ποσειδώνα (κλοπή – μπέρδεμα) στο ωροσκόπιο του Αλέκου Αλαβάνου συνελήφθη η αδελφή του, Μαριντίτα Αλαβάνου ενώ ψώνιζε σε γνωστό πολυκατάστημα καλλυντικών στην Ομόνοια, την προηγούμενη Πέμπτη. Την περιπέτειά της δημοσιοποιεί η ίδια με κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του πρώην επικεφαλής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, με τίτλο «28 ώρες έγκλειστη στα κρατητήρια της Ασφάλειας, στο τμήμα της Ομόνοιας - η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο». Η ίδια ισχυρίζεται ότι ρώτησε μία υπάλληλο καταστήματος εάν θα μπορούσε να πάρει κάποια δειγματάκια make – up προκειμένου να δει ο φαρμακοποιός της αν είναι υποαλλεργικό το προϊόν και αφού η υπάλληλος συμφώνησε, τα πήρε. Συνέχισε τα ψώνια της και την ώρα που πήγε να βγει από το κατάστημα, η σειρήνα στην έξοδο άρχισε να χτυπάει. Η ασφάλεια έλεγξε τα ψώνια αλλά δε βρήκαν τίποτα και τότε εκείνη τους ρώτησε μήπως φταίνε τα δειγματάκια. «Πήρατε δειγματάκια; ούρλιαξε η υστερική φύλακας» γράφει συγκεκριμένα η κ. Αλαβάνου στο άρθρο της, τονίζοντας ότι αρχικά πήρε την κατάσταση για πλάκα, μέχρι που βρέθηκε στο τμήμα Ομόνοιας να της παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και να της βγάζουν φωτογραφίες στο εγκληματολογικό. Την επόμενη μέρα κατέληξε στο αυτόφωρο, στην Ευελπίδων, όπου τελικά αθωώθηκε. Η ίδια συστήνει το μποϊκοτάρισμα της εν λόγω εταιρείας καλλυντικών και δηλώνει ότι θα καταθέσει μήνυση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved