Μουντιάλ 2014: Κόστα Ρίκα-Ελλάδα, οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Τι λένε τα... άστρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με βάση τις ημερομηνίες γέννησης των δύο προπονητών, του Ζυγού Φερνάντο Σάντος και του Τοξότη Χόρχε Λουίς Πίντο...

Μουντιάλ 2014: Κόστα Ρίκα-Ελλάδα, οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Πιστή και... υπάκουη στις αστρολογικές εκτιμήσεις που την ήθελαν να πετυχαίνει τον στόχο της, να περνάει δηλαδή για πρώτη φορά στους 16 του θεσμού, η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.
Για να το πετύχει αυτό βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της εντυπωσιακής Κόστα Ρίκα, που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της, αφήνοντας έξω την Ιταλία και την Αγγλία.

Ελπίδα όλων μας είναι να τα καταφέρει, ας δούμε όμως τι λένε τα... άστρα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με βάση τις ημερομηνίες γέννησης των δύο προπονητών, του Ζυγού Φερνάντο Σάντος και του Τοξότη Χόρχε Λουίς Πίντο.

Κατ' αρχήν, ο προπονητής της Εθνικής μας φαίνεται να υπερέχει του αντιπάλου του, έχοντας μια καλή αστρολογική «προίκα» από τον τρέχοντα ετήσιο χάρτη του. Συγκεκριμένα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, που είχε στα περυσινά γενέθλια του, είναι αυτό που συνέβαλε στην πρόκριση της Εθνικής και μακάρι να... το ξανακάνει!
Ωστόσο, όπως έχω ήδη επισημάνει, χωρίς τις ώρες γέννησης των προπονητών, η αστρολογική πρόβλεψη δεν μπορεί να είναι ασφαλής. Μάλιστα ένα καλό παράδειγμα γι' αυτό είναι ο ίδιος ο Χόρχε Λουίς Πίντο, που οι πρώτες αστρολογικές εκτιμήσεις τον ήθελαν εκτός της β΄ φάσης του Παγκοσμίου κυπέλλου αλλά αυτός τις διέψευσε, έχοντας ίσως ένα αστρολογικό ατού, που δεν φαίνεται χωρίς τα πλήρη στοιχεία του (Ωροσκόπος, Οικοθεσία κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες για την έκβαση του αγώνα, μπορούμε να πάρουμε από τα αστρολογικά δεδομένα για την ώρα της λήξης του, σε συνάρτηση πάντα με τους γενέθλιους χάρτες των δύο προπονητών. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα στο παρελθόν, έχει όμως κι αυτή τα... θέματα της, αφού ουσιαστικά ο ερμηνευτής πρέπει να εκτιμήσει αν οι προπονητές λειτουργούν τον τροπικό ή τον αστρικό τους χάρτη. Αυτό μπορεί να αλλάζει από αγώνα σε αγώνα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει μια ασφαλής μέθοδος πρόβλεψης για το ποιος από τους δύο χάρτες θα «δουλέψει».

Πάντως, προσωπικά ελπίζω ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ο Φερνάντο Σάντος θα... προτιμήσει τον αστρικό του χάρτη, αφού είναι εκείνος που του παρέχει τα εχέγγυα μιας νίκης στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Φαίνεται μάλιστα ότι περίπου μισή ώρα πριν λήξει ο αγώνας η Εθνική μας θα προηγείται, αυτό όμως δεν εξασφαλίζει την τελική της επικράτηση. Κι εδώ θα πρέπει να διευκρινίσω ότι αν ο αγώνας πάει στην παράταση, τότε το πιθανότερο είναι πως η Εθνική μας θα αποκλειστεί.

Όπως κι αν έχει καλή επιτυχία στους διεθνείς μας, που ήδη πέτυχαν τον βασικό τους στόχο και παραμένουν στην Βραζιλία, την ώρα που άλλα μεγάλα ονόματα έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Τι λένε τα άστρα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας;

Mundial 2014 for men

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved