Αστρολογική επικαιρότητα, 24/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/6

Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή για την υποβολή μηχανογραφικών – Πότε είναι καλύτερα να γίνει η υποβολή τους και γιατί;

Η Σελήνη το μεσημέρι εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που σχετίζεται τόσο με τους εφήβους όσο και τις πανελλαδικές εξετάσεις και από σήμερα, Τρίτη 24 Ιουνίου, έως και 14 Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή λόγω του ότι σηματοδοτεί λάθη και παρερμηνείες σε σχέση με εξετάσεις, έγγραφα και δελτία δεν ευνοεί την οριστική κατάθεσή τους ως την 1η/7. Το γεγονός ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή των μηχανογραφικών δελτίων δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ετοιμάζουν και να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους, κάνοντας προσωρινά αποθήκευση είναι μια καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσουν το χρονικό διάστημα 14/6 -1/7 για την προετοιμασία του, με πιθανές αναθεωρήσεις και τροποποιήσεις, που ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα οι υποψήφιοι να κάνουν «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» και υποβολή του μηχανογραφικού τους μεταξύ 1/7 (μετά τις 15:49) και 14/7.

Στις 4 καλύτερες πισίνες του κόσμου πισίνα στη... Μύκονο

Το καλοκαίρι έχει και επισήμως ξεκινήσει και με τον Ήλιο (θέα) στον υδάτινο Καρκίνο (θάλασσα) το βλέμμα των περισσότερων, νοερά ή μη, κολλάει στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας με την απίστευτη ομορφιά του και τις βαθιά ηρεμιστικές του ιδιότητες. Υπάρχει όμως μια πισίνα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο που έχει ενταχθεί στις τέσσερις καλύτερες του κόσμου, μεταξύ των οποίων αυτές των Σάντα Λουτσία, Πουκέτ και Αλάλφι γιατί σύμφωνα με την Daily Mail δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα στον τουρίστα, να κολυμπάει σε αυτή κοιτάζοντας και θαυμάζοντας τη μαγεία του Αιγαίου με το βαθύ γαλάζιο των νερών του και την εκθαμβωτική ομορφιά του!

Ερμής ανάδρομος: Ο Παντελίδης ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του

Ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάθισε μαζί με τους συναδέλφους του και τους έδωσε το μικρόφωνο για να πουν ένα τραγούδι, ενώ ο κόσμος τους αποθέωνε. Αφού ο Αντώνης Ρέμος είπε δικές του επιτυχίες, άρχισε να λέει την επιτυχία του Παντελή Παντελίδη «Λιώμα Σε Γκρεμό» και μετά τους πρώτους δύο στίχους, έδωσε το μικρόφωνο σε εκείνον. Όμως με τον Ερμή (λόγια) σε ανάδρομη φορά (μπλοκάρισμα) ο στιχουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού δεν άρθρωνε λέξη... ξέχασε του λόγια του!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved