Αστρολογική επικαιρότητα, 21/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 21/6

21 Ιουνίου το Θερινό Ηλιοστάσιο – Καλό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα σήμερα, 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα στο Βόρειο Ημισφαίριο και τη μικρότερη στο Νότιο. Δεν υπάρχουν πολλές χώρες που να μπορούν να συγκριθούν με τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδος, τις παραλίες, τα μαγευτικά τοπία και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματά της και το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να τα γνωρίσετε και να τα απολαύσετε. Και μαζί τους, φυσικά το παραδοσιακό δροσιστικό καλοκαιρινό φρούτο, αφού μόλις «μυρίσει» καλοκαίρι, μυρίζει και καρπούζι!

Ο Λι Κετσιάνγκ και η παροιμία με τον Έλληνα και τον Κινέζο

Με τον Ήλιο χθες σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή που δείχνει επανάληψη επαφών προσωπικοτήτων ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση που είχε τον Απρίλιο στο Πεκίνο με τον πρωθυπουργό της Κίνας, Λι Κετσιάνγκ, ξανασυναντήθηκε αυτή τη φορά στην Αθήνα τον Κινέζο ομόλογό του στην προγραμματισμένη τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών. Συνολικά υπογράφηκαν 19 μνημόνια και επιχειρηματικές ελληνο-κινέζικες συμφωνίες ενώ στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Κετσιάνγκ σχολίασε την ελιά που είχε τοποθετηθεί στην επίσημη αίθουσα του Κοινοβουλίου, λέγοντας: «Κι εμείς πιστεύουμε ότι η ελιά συμβολίζει την ειρήνη και τη φιλία. Εμείς στην Κίνα λέμε ότι, αν ξύσεις το δέρμα του Κινέζου, θα βγει ένας αρχαίος Έλληνας και αν κάνεις το αντίστοιχο σε έναν Έλληνα, θα βγει ένας αρχαίος Κινέζος».

Ρώσος Βουλευτής: Να απαγορευτούν τα ψηλοτάκουνα και τα ισόπατα παπούτσια στις γυναίκες

Τις προηγούμενες ημέρες με τη Σελήνη στους Ιχθύες το ζώδιο που κυβερνά τα πέλματα και τα παπούτσια θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε πρόταση ρώσου βουλευτή να επιβληθεί στους υποδηματοποιούς ανώτατο όριο ύψους για τα τακούνια αλλά επίσης και να απαγορευτούν τα ίσια παπούτσια. Συγκεκριμένα ο Όλεγκ Μιχέγιεφ, του κεντροαριστερού κόμματος Δίκαιη Ρωσία υποστήριξε ότι θέλει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τους κινδύνους που μπορούν να κρύβουν τα άβολα παπούτσια, ιδίως αν τα φορά κανείς για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Εξήγησε ότι η πρότασή του δείχνει ότι ανησυχεί για τις γυναίκες και θέλει να τις προστατεύσει από τυχόν παραμορφώσεις των άκρων, ωστόσο πολλές από αυτές δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθούν με μια τέτοια απαγόρευση και θα φορούν σκόπιμα ψηλοτάκουνα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved