Αστρολογική επικαιρότητα, 18/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/6

Δικαστική «βόμβα»: Νόμιμες οι κατασχέσεις καταθέσεων χωρίς ενημέρωση του οφειλέτη

«Δικαστική απόφαση αστικού δικαίου θα προκαλέσει σάλο» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου και απόφαση – βόμβα για τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών του δημοσίου, εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει στο Δημόσιο να προχωρά σε κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς, ακόμη και μισθωτών, συνταξιούχων προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη, έστω κι αν ο οφειλέτης δεν έχει ενημερωθεί. Πρόκειται για απόφαση που ανατρέπει προηγούμενη του Στ΄ Τμήματος του Δικαστηρίου που δεν έδινε τέτοιο δικαίωμα στο δημόσιο θεωρώντας ότι η σχετική διάταξη του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων (Ν.Δ. 356/1974) είναι αντισυνταγματική αφού ο οφειλέτης δεν μπορεί να αμυνθεί νομικά.

Η Ζωή, η Λιάνα και το «Game of Πολυθρόουν»

Με τον διελαύνοντα Άρη (διαφωνίες) στον 4ο οίκο της Ελλάδος (αντιπολίτευση) άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή τροπολογία για την τρίμηνη παράταση της υποβολής «πόθεν έσχες». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπαινίχτηκε κοινοβουλευτική εκτροπή και η Λιάνα Κανέλλη απάντησε: «Αν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι για σένα. Αν κατάλαβε ότι εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, της απονέμω το Όσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερό. Στο παιχνίδι «Γκέιμ οφ πολυθρόουν» (σ.σ: αναφορά στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones») μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος.».

Μπόρις Τζόνσον: Ο Τόνι Μπλερ χρειάζεται ψυχίατρο

Με τον διελαύνοντα Άρη σε ανοιχτό Ταυ με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο το οποίο δείχνει πυροδότηση υποβοσκουσών βεντετών ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, άστραψε και βρόντηξε με δηλώσεις του Τόνι Μπλερ για το Ιράκ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας υποστήριξε ότι για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Ιράκ, δεν ευθύνονται οι στρατιωτικές επεμβάσεις των δυτικών αλλά ο αγώνας εξουσίας στον οποίο επιδίδονται τα τελευταία χρόνια θρησκευτικές ομάδες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Έξαλλος ο Τζόνσον από τις δηλώσεις του, έγραψε σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα Telegraph: «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Τόνι Μπλερ έχει τελικά τρελαθεί, χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved