Αστρολογική επικαιρότητα, 14/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/6

Πάτρα: Ξήλωσαν στάση λεωφορείου γιατί τους... έκοβε τη θέα!

Στην επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που σχετίζεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και χώρους επιβίβασης ή αποβίβασης πατέρας, γιός και ένας εργάτης συνελήφθησαν σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ερυμάνθου, γιατί ξήλωσαν ολόκληρο το στέγαστρο της στάσης λεωφορείου μαζί με το παγκάκι! Ο λόγος; Δεν ήθελαν τη στάση μπροστά από το σπίτι τους γιατί τους «έκοβε» τη θέα, ενώ στο χώρο μαζεύονταν παιδιά και έκαναν φασαρία.

Δικαίωση γαλλικού περιοδικού για την αποκάλυψη του κρυφού γιου του πρίγκιπα Αλβέρτου

Στους παλμούς της χθεσινής Πανσελήνου που φέρνει στο προσκήνιο θέματα δικαιοσύνης και νομικών διαδικασιών το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό Paris Match στη δικαστική διένεξη που είχε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, επειδή το 2005 είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενός παιδιού που έχει αποκτήσει με γαλλίδα αεροσυνοδό καταγόμενη από το Τόγκο. Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού, ο Μονεγάσκος μονάρχης είχε αναγνωρίσει δημοσίως τον τότε 20 μηνών Αλεξάντρ ενώ το περιοδικό έχει καταδικασθεί να επιβάλει αποζημίωση στον πρίγκιπα. Ωστόσο, οι ευρωπαίοι δικαστές έκριναν ότι δεν έπρεπε η διαφύλαξη της ιδιωτικής ζωής του πρίγκιπα να αποτελεί εμπόδιο στη βούληση του Αλεξάντρ «να δηλώσει την ύπαρξή του» και «να ενεργήσει ώστε αναγνωρισθεί η ταυτότητά του» και αποφάνθηκαν υπέρ του περιοδικού.

ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση σε σχολείο του Πόρτλαντ

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε «Η Πανσέληνος στις 13/6 στον Τοξότη που πραγματοποιείται στην 22η μοίρα, είναι πιο δύσκολη καθότι είναι πιθανόν να προκύψουν κάθε λογής αρνητικές ενέργειες ή καταστάσεις σε σχέση με χώρους θρησκευτικής, αθλητικής, εκπαιδευτικής δραστηριότητας». Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε σχολείο του Πόρτλαντ. Ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε στο γυμναστήριο ενός λυκείου σκότωσε έναν 14χρονο μαθητή, τον Εμίλιο Χόφμαν, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και ο ίδιος νεκρός μέσα στις τουαλέτες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved