Ευρωεκλογές 2014: Αλλαγή σκυτάλης;

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Αλλαγή σκυτάλης;

Αντώνης Σαμαράς: Φλερτάροντας με την έξοδο

Αγωνίστηκε για το καλύτερο, όπως λέει ο ίδιος. Είναι γεγονός όμως, ότι ο «μήνας του μέλιτος» ή πιο σωστά τα δύο χρόνια που γεύθηκε το «μέλι» της εξουσίας, έληξαν με τα φετινά γενέθλια του. Και ήταν σημαδιακή από αυτήν την άποψη η αποτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ στο Σύνταγμα, αφού έγινε στο νέο «έτος» του (από γενέθλια σε γενέθλια).
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται πλέον σε μια φάση όπου το ένα σοκ μπορεί να διαδέχεται το άλλο, ξεκινώντας από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και φθάνοντας –εδώ είναι ίσως η ουσία, για την ώρα- σε μια δραστική εσωκομματική αμφισβήτηση.
Βλέπετε, η ευλογία και η κατάρα του γενέθλιου τετραγώνου Δία-Ουρανού, τον ακολουθεί πιστά, πότε ανεβάζοντας τον στα ουράνια και πότε ρίχνοντας τον στα πολιτικά Τάρταρα.
Το πιθανότερο είναι πως οι πολιτικές εξελίξεις θα αρχίσουν να «τρέχουν» μόλις ορθοδρομήσει η Δήμητρα στις αρχές Ιουνίου.
Ο ίδιος βέβαια δεν θα χαθεί, ίσα-ίσα που είναι έτοιμος να δημιουργήσει έναν νέο πολιτικό φορέα, αφήνοντας τους άλλους να αποφασίσουν αν θα τον ακολουθήσουν ή όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει άριστα το όπλο του αιφνιδιασμού, έστω κι αν σε πρώτη φάση πέσει θύμα του. Όλα αυτά ωστόσο θα γίνουν στην σκιά του μεγάλου αντιπάλου του, του Αλέξη Τσίπρα, που από φέτος έχει το απόλυτο αστρολογικό πλεονέκτημα.

Αλέξης Τσίπρας: Ολοταχώς για το... Μαξίμου!

Με την συνδρομή των αστρολογικών δεδομένων, μπορώ να είμαι σαφής:
Όταν ένας πολιτικός έχει Δία στον 10ο οίκο και ο προοδευμένος Ήλιος του σχηματίζει αντίθεση με τον προοδευμένο Δία, είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει τους στόχους του.
Η όψη έχει διάρκεια επιρροής έναν χρόνο περίπου και συνδυάζεται με την σύνοδο Ήλιου-Δία που θα έχει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα επόμενα γενέθλια του (28/7/2014), η εύνοια της οποίας θα τον ακολουθεί μέχρι του χρόνου τον Ιούλιο.
Συμπέρασμα: Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι το πιθανότερο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην πρωθυπουργία της χώρας και μάλιστα κάτω από σχετικά ευνοϊκές συγκυρίες. Και το πρώτο βήμα είναι οι Ευρωεκλογές αλλά και ο β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου το «άστρο» του μπορεί να συμπαρασύρει και άλλα στελέχη του κόμματος προς την νίκη.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved