Ευρωεκλογές 2014: Βύρων Πολύδωρας - Κόντρα στα προγνωστικά

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Βύρωνα Πολύδωρα και την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Βύρων Πολύδωρας - Κόντρα στα προγνωστικά

Ο πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» είναι ένας πολύ ιδιαίτερος Υδροχόος (γεν 27/1/1947), ο οποίος... κατορθώνει να συνδυάζει τις συντηρητικές προδιαγραφές του (ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα-Κρόνου) με ένα ρηξικέλευθο πνεύμα (Ήλιος σε σύνοδο με Άρη και Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό).

Τα δημοσκοπικά προγνωστικά τον θέλουν να κινείται κάπου στο 1%, ωστόσο η τελική εικόνα αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη για τον ίδιο και το κόμμα του.

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρις εσχάτων, έχει τον τρόπο να πλησιάσει (τουλάχιστον) το πολυπόθητο όριο του 3%, ώστε να εκπροσωπηθεί στην νέα Ευρωβουλή.

Η αλήθεια είναι ότι στα προοδευτικά συστήματα και τις διελεύσεις οι αστρολογικές ενδείξεις είναι «αδιάφορες», δεν πριμοδοτούν δηλαδή μια σημαντική επιτυχία, εκτός ίσως από τον αστρικό Ουρανό, που τετραγωνίζει τον εαυτό του και την γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη. Πρόκειται για ένα καλό σημάδι για μια θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετό. Παραμένει ωστόσο πάντα ο αστάθμητος παράγοντας της άγνωστης ώρας γέννησης, αφού πολλά μπορεί να αλλάξουν αν ένας «αβανταδόρικος» πλανήτης κινείται σε μια καίρια περιοχή του ωροσκοπίου του.

Δείτε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved